Жителите на големите градове са в постоянно движение. Бързите темпове на съвременния живот оставят малко време за сън и почивка. Важно е да следите внимателно диетата си, като се стремите да запазите своето здраве и естествена красота в условията на физическия и психически натиск. Протеиновият коктейл Vita Energy – Strawberry помага на тялото да се енергизира и насити с полезни вещества.

Характеристики на енергийните коктейли DiaVita

Този естествен продукт е идеален за хора, които се занимават със спорт, интензивна интелектуална дейност или просто се грижат за своето здраве и благополучие. Протеиновият коктейл е разработен от компанията DiaVita и отговаря на строгите стандарти за качество и безопасност за защита на човека и околната среда. Той може да се поръча по интернет, на сайта на официалния производител.

При производството на протеиновите коктейли на DiaVita са спазвани три основни неща: внимателен подбор на суровините и компонентите, строги изисквания за качеството на продукта, висок професионализъм и опит. В резултат на това Vita Energy – Strawberry получава положителни отзиви и от обикновените потребители, и от професионалистите в областта на здравословното хранене. Те отбелязват, че бързото нарастване на мускулна маса, ефективното отслабване, приливът на енергия и сила са абсолютно реални.

Действие на протеиновия коктейл

Vita Energy – Strawberry е идеалният избор за хората, които се занимават с фитнес, коригират фигурата си или просто водят здравословен начин на живот. Продуктът има следното полезно действие върху организма:

 • подобрява храносмилането;
 • укрепва имунната система;
 • помага за контролиране на теглото;
 • намалява холестерола в кръвта;
 • оставя усещането за ситост, което продължава четири часа;
 • подобрява паметта и обхвата на вниманието;
 • запазва младостта на организма;
 • помага на кожата да бъде здрава и еластична;
 • бори се срещу свободните радикали, възпалителни процеси и служи като превантивна мярка за рак.

Vita Energy – Strawberry е отличен вариант нещо за хапване, след интензивна тренировка или диетична вечеря. Продуктът има приятен вкус и бързо се справя с чувството на глад. Той не съдържа ГМО или глутен, нито пък има някакви противопоказания и странични ефекти.

Лесен начин да постигнете фитнес целите си

Vita Energy – Strawberry е балансиран продукт, подходящ за употреба от хора с различен начин на живот и особености на организма по всяко време на деня. Благодарение на “умна” формула, една порция от продукта дава максимум енергия и необходими хранителни вещества. С помощта на този продукт е по-лесно да постигнете фитнес целите си и да поддържате тялото си тонизирано.

Всичко, което трябва да направите, е да купите Vita Energy – Strawberry, да разтворите една мерителна лъжичка от коктейла в топла вода или мляко и да разбъркате до получаването на еднородна смес. Използвайте една чаша от напитката веднага след тренировка и още една преди сън.

Балансираната комбинация от компонентите дава жизненост, увеличава мускулната маса и ефективността на мозъка и дава нови сили. Енергийните коктейли помагат за подобряване на благосъстоянието и външния вид. Ако не правите упражнения, просто заменете едно хранене на ден с една порция от коктейла.

Състав на продукта

Съставът на енергийния коктейл Vita Energy – Strawberry е бил избран по такъв начин, така че да отговаря на ежедневните нужди на човешкото тяло възможно най-ефективно. Една порция от продукта съдържа редица хранителни добавки.

 • Висококачественият естествен протеин (24 г) е “грим” за мускулите, като ги прави по-големи и по-силни и е източник на незаменими аминокиселини.
 • Фибри (1,7 г) – регулират храносмилането и помагат в борбата с наднорменото тегло.
 • Въглехидрати (4.2 г) – предоставят на организма енергията, необходима за интензивно обучение или активен начин на живот.
 • Растителни мазнини (1.7 г) – носят трайно усещане за ситост.

Продуктът е обогатен с витамини и минерали, необходими за нормалното функциониране на човешкия организъм.

Ефективност на продукта

Vita Energy – Strawberry е „интелигентна“ храна за хора, които се грижат за собственото си здраве и благополучие. Всяка порция от коктейла е оптимален баланс на протеин, въглехидрати, фибри и мазнини, които отговарят на нуждите на човешкото тяло.

Енергийните коктейли може да се използват за различни цели.

 • Допълнение към програмата за спортно хранене. Те помагат за бързо натрупване на мускулна маса.
 • Елемент от програма за отслабване. Коктейлите осигуряват на организма полезни вещества и носят усещане за ситост. След като сте заменили вашето хранене с енергийна напитка, ще отслабнете по-бързо.
 • Енергиен прилив за тялото. Ако след тренировка или активен работен ден се чувствате като “изцеден лимон”, Vita Energy – Strawberry ще ви помогне да избегнете болките в мускулите сутрин и усещането за слабост и изтощение. Протеиновият коктейл дава жизненост и жизнена сила, необходима за изпълнение на ежедневните ви цели.

За да се извлечете максимална полза от енергийните коктейли, се препоръчва да ги консумирате заедно с други продукти от Програмата DiaVita за здравословни храни. Стоките на производителя се продават по целия свят, включително в България. Те са отлични помощници по пътя към идеалното тяло и благополучие.