Vita Energy Chocolate не е просто напитка. Това е балансиран енергиен коктейл. На някои този полезен продукт ще им помогне да изкарат целия работен ден, на други – ще помогне, като ги изпълни със сила за тренировката във фитнеса.

Коктейлът съдържа висококачествен суроватъчен протеин, витамини и нискомаслено какао на прах.

Действие и ползи Vita Energy Chocolate

Благодарение на всичкото съдържание на суроватъчен протеин – 80%, напитката може да засити организма с всички необходими аминокиселини за деня. Лесната усвояемост на протеините от организма действа благотворно на функцията на червата. Vita Energy Chocolate е един от най-добрите хранителни източници на протеини.Vita Energy Chocolate мнения

Феновете на коктейла Vita Energy Chocolate са спортисти, хора, които искат да отслабнат, и всички, които се стараят да водят здравословен начин на живот. При редовна употреба имунитетът се повишава, коктейлът също помага за борбата с рака, намалява стреса и стимулира производството на серотонин – “хормона на щастието.” Той нормализира чернодробната функция, особено ако страдате от хепатит. И цялостно подобрява здравословното състояние.

Vita Energy Chocolate е мощен антиоксидант. Той увеличава количеството на глутатион, който регулира функционирането на имунната система. Ако количеството в тялото му намалее, имунната система отслабва. А Vita Energy Chocolate регулира концентрацията на глутатион в тялото, като по този начин подобрява имунитета. Трябва да се пие не само от спортисти, които работят за мускулите си, но и от всички хора, които искат да имат добре оформено тяло.

Спортистите отдавна използват протеин за мускулен растеж, тъй като увеличава издръжливостта и по този начин може да се увеличи времето за тренировки.

Белтъчният концентрат, съдържащ се в Vita Energy Chocolate съдържа повече от така наречените “фактори на растежа”, фосфолипиди, линолова киселина, лактоферин, имуноглобулин.

Vita Energy Chocolate цена, поръчка

Коктейлът също се препоръчва за хора с наднормено тегло и тези, които страдат от хипертония. Редица изследвания са проведени, при които е установена връзка между Vita Energy Chocolate и пониженото vita energy chocolate bulgariaкръвно налягане след третия месец на прием.

Много хора се притесняват за функцията на червата. В случая Vita Energy Chocolate е от особена помощ. Съдържанието на протеини в напитката може да намали възпалението на червата.

160 Лева 80 Лева

Ползите на Vita Energy Chocolate са, че:

  • намалява холестерола,
  • бързо засища, намалявайки глада;
  • подпомага отслабването;
  • укрепва имунната система;
  • подобрява общото здравословно състояние и настроението;
  • намалява възпалителните процеси в тялото.

Начин на употреба. Vita Energy Chocolate мнения

Тази енергийна напитка е много популярна сред културистите и тези, които се занимават с бодибилдинг. Доказано е, че когато използвате коктейла в продължение 60 дни, мускулната маса се увеличава с 10-15%.

Vita Energy Chocolate също се препоръчва и за хората, които искат да отслабнат. С негова помощ се намалява чувството на глад. А тези, които са на диета и изключват определени храни от менюто си, чрез Vita Energy Chocolate ще снабдят тялото си с всички необходими витамини и минерали.

Спортуващите хора често се чувстват изтощени след тренировка и на сутринта страдат болки в мускулите – „мускулна треска“. Коктейлът помага за по-бързото възстановяване след физическо натоварване. Може да се пие вечер за облекчаване на болката в мускулите. Многобройните положителни коментари са пряко доказателство за положителното влияние на протеиновия коктейл върху тялото.

Положителният ефект от употребата пряко зависи от приетото количество. А то зависи вашия начин на живот и целта, с която го пиете. Например, за спортистите е по-добре да пият 2 дози на ден, а за тези, които трябва да отслабнат – една.Vita Energy Chocolate цена

Енергизиращият витаминен коктейл Vita Energy е популярен в много страни, защото е надежден и лесен за използване. Можете да поръчате продукта от почти всяка точка на света, а отскоро напитката набира популярност и в Тайланд. Vita Energy се препоръчва за всички хора, които се грижат за здравето и тялото си.