Разширените вени за мъка както за мъжете, така и за жените. Много хора са борят с това заболяване и неговите неприятни проявления независимо от възрастта. Varikosette е лек, който може да помогне да се отървете от неприятната мрежа от вени и капиляри, и да се радвате отново на здрави крака.

Защо разширените вени трябва да се лекуват?

Вариците, както още се наричат разширените вени, не са безобидно заболяване, което може да се пренебрегне. Обикновено първите симптоми са тежест и умора в краката, които се засилват вечер. По-късно започват подувания и отоци, има неприятно усещане в крайниците, всичко това заради нарушената функция на кръвоносната система. Ако вариците не се лекуват, има опасност да се стигне до смърт.

Заради разширените вени кръвта се сгъстява, което от своя страна образува кръвни съсиреци във вените на краката, които могат да се видят с просто око като тъмни плаки. Стените на кръвоносните съдове губят своята еластичност следователно мрежата от вени няма изгледи да изчезне от само себе си. Понякога операцията е единственият начин да се отървете.

Кремът Varikosette ще предотврати нуждата от операция, благодарение на профилактичния си и терапевтичен ефект. Използването на този крем ще възстанови еластичността на кръвоносните съдове и ще премахне кръвните плаки.

Как действа Varikosette?

Кремът против разширени вени Varikosette подобрява еластичността на кръвоносните съдове и възстановява функциите им. Той стимулира циркулацията на кръвта, което помага за бързото разнасяне на кръвните съсиреци, като така те повече няма да пречат на нормалното кръвоснабдяване.

Varikosette се използва много просто:

 • измийте краката си и ги подсушете добре;
 • кремът трябва да се нанася на засегната част от краката от горе до долу;
 • нанасяйте с нежни масажни движения, докато попие.
 • подобрява устойчивостта на вените и тяхната естествена регенерация благодарение на комбинацията от гинко билоба и хамамелис;
 • подуването и възпалението спират благодарение на троксерутина, съдържащ се в крема. Тази съставка се използва често за лечението на различни заболявания на вените. Той помага за укрепване на стените на кръвоносните съдове и възстановяване на структурата на кожата на краката;
 • полезните вещества, които помагат за възстановяване на кожата, се пренасят от урея;
 • Екстрактът от конски кестен, съдържащ се в Varikosette, помага за усвояването на другите лечебни вещества. Той също помага да рестартиране на процесите на регенерация и заздравяването на кръвонасяданията, които приличат на малки синини;
 • Слънчогледовото и царевичното масло подхранват кожата;
 • ментолът осигурява релаксиращ ефект.
 • кремът възстановява циркулацията на кръвта, не само в краката, но и в цялото тяло;
 • редовната употреба на крема подобрява състоянието на болни от артериална хипертония [високо кръвно налягане];
 • Само две нанасяния са достатъчни, за да се подобри тонуса на кожата.

Кремът не прави петна по дрехите. Не е лепкав и не причинява дискомфорт след нанасяне.

Ако краката ви са силно засегнати, можете да използвате Varikosette до три пъти на ден. Умората изчезва почти веднага и мрежата от тъмни вени изчезва в рамките на няколко седмици.

Предимствата на Varikosette

Varikosette е почти изцяло съставен от органични съставки, затова лесно се абсорбира и започва да действа почти мигновено. Благодарение на своя състав кремът има много преимущества:

Както можете да видите, всички компоненти са от растителен произход, което означава, че Varikosette е безопасен за здравето, стига да нямате индивидуална непоносимост към някоя от съставките.

Резултатът

Varikosette разнася кръвните съсиреци и възстановява функциите на кръвоносните съдове. След нанасянето веднага се наблюдава облекчаване на умората и тежестта в краката още след първата употреба.

Кремът е ефективен като превантивна мярка и премахва разширените капиляри. Ефектът от използването на крема ще бъде дълготраен, тъй като Varikosette е стабилно вещество. Кремът има много предимства, които ще бъдат оценени дори от хора без разширени вени.

Varikosette ще бъде от полза както за мъжете, така и за жените, които страдат от разширени вени. Отново ще можете да носите къси поли, рокли или панталони, а краката ви ще бъдат леки и здрави. Varikosette е бързо решение на проблема с вариците.