Знаете ли, че охлювът може да запечата дупка в собствената си черупка ?! Неговата слуз съдържа пълен набор от материали за всички видове тъкани.

Ефективно се бори с бръчките

Серумът съдържа тайна съставка, наречена “Машина на времето за момичета”

Освежава и подмладява

Лечебната слуз активира процесите на междуклетъчен обмен и подмладява кожата. Серумът съдържа мощна смес от високо функционалния трипептид против стареене Syn®-Ake и слуз от охлюв, богат на хиалуронова киселина, гликопротеин, протогликани, антимикробни средства.

Snail Farm – еликсир с ботокс ефект

Разработен от корейски учени, базиран на слуз от гигантски черен охлюв Ахатина, серумът Snail Farm предизвиква истински фурор на азиатския пазар. Този еликсир е много популярен сред ориенталските красавици.

Самият охлюв използва своята слуз, за да запечата входа на черупката си и да поправи повреда в нея. Охлювът е способен да запечата големи отвори в черупката само с помощта на тази слуз.

Алтернатива на ботокса

Подмладяващият серум съдържа също SYN®-AKE комплекс. Той действа по начин, подобен на инжекциите с ботокс – мускулите се отпускат, текстурата на кожата се възстановява и бръчките изчезват.

SYN®-AKE комплексът е базиран на пептиди, подобни на змийската отрова. Серумът има за цел дълбоко да регенерира кожата и да я подмлади. Едва ли може да си представим по-мощен и богат състав за изцеление и подмладяване на кожата на всички нива.

Отзиви на клиенти

Мария, София

Снаха ми ми донесе този серум от Корея. Това беше първият път, когато го пробвах. Бях изумена от ефекта му! Никога не съм постигала такъв ефект през целия си живот и не съм си мислила, че това изобщо е възможно. Аз буквално имам ново лице!

Освен това активно прилагам този серум в областта на шията (която винаги е била моята слаба точка) … И знаете ли какво? Кожата на шията ми стана много по-стегната. Започнах да изглеждам много по-млада, след като използвах само две опаковки от този серум за два месеца и половина.

Мирела, Благоевград

Благодаря за този страхотен серум! Отървах се от тъмните петна по лицето, от които страдах от доста време. Нещо повече – не се появяват нови. Ефектът е наистина невероятен!

Може да поръчате Snail Farm в 3 лесни стъпки!

Попълнете формуляра за поръчка Изчакайте обаждането на мениджъра Платете за продукта в пощата

 

Доставка и плащане

Доставка в цялата страна на пакети от клас 1 в рамките на 5-10 работни дни.
Не е необходимо предварително плащане! Плащането се извършва директно след получаване на поръчката.
Имате право да анулирате покупката в рамките на 14 дни от получаването на поръчката, независимо от причината за връщането.