Много хора страдат от изкривена носна преграда. Най-често тази патология е причинена от различни лицеви наранявания. Вродената изкривена носна преграда също е често срещано явление. По принцип, мъжете обикновено пренебрегват подобни дефекти, докато жените отдават огромно значение на външния си вид.

Истината е, че изкривената носна преграда засяга не само външния вид, но вреди и на здравето, причинява различни усложнения, болести на кръвоносната и нервната системи, както и на дихателните пътища. Ринопластиката е утвърдена хирургична процедура, която се използва от няколко десетилетия. Но тя си има своите рискове, защото най-малката грешка на хирурга може да доведе до изкривяване на чертите на лицето, да засегне израженията на лицето или да причини асиметрия.

Освен това, операцията се извършва под силна упойка, която може сериозно да повлияе на работата на сърдечно-съдовата система. Ето защо лекарите продължават да търсят алтернативи на ринопластиката. Rhino Correct е една от тези алтернативи.

Какво представлява

Rhino Correct е уникално медицинско изделие, което може да отстрани гърбицата на носа, както и различни други отклонения. Абсолютно безболезнено е и не изисква хирургична интервенция. Според множество мнения, Rhino Correct ефективно премахва различни козметични дефекти на носа. Разбира се, шината няма да премахне сериозна травма, особено ако тя е била причинена от злополука, но е по силите ѝ да поправя малки недостатъци.

Благодарение на това изделие много хора подобряват външния си вид, което им помага да се отърват от своята несигурност или негативни чувства. Дори и носът ви да е деформиран по рождение, не се налага да „минавате под ножа“.

Ползи от шината

Rhino Correct е иновативен метод, който в много случаи може да е отличен заместител на ринипластиката. Препоръчва се на хората, които искат да коригират деформациите на носа си, без да харчат много пари и да рискуват здравето си.

В козметичната хирургия ринопластиката заема специално място сред другите методи за хирургическа намеса. Основната цел на операцията е да възстанови атрактивните черти на лицето и да помогне на пациента да преодолее несигурността си. Хирурзите невинаги искат да я използват, защото този метод може да има усложнения и негативни последици. Още повече че периодът на възстановяване е много болезнен.

Специалистите от целия свят търсеха алтернатива на ринопластиката. Те разработваха нов метод в продължение на десетилетия, защото имаха трудната задача да го направят едновременно ефикасен и безопасен. Тяхната идея се въплъщава в уникална шина, наречена Rhino Correct. Тя има много предимства:

  • Повдига върха на носа;
  • Подравнява носната преграда;
  • Намалява дължината на носа;
  • Изглажда носната линия и премахва гърбицата;
  • Оформя ноздрите;
  • Възстановява симетрията по естествен начин.

Важно е, че всички трансформации се случват по напълно естествен начин, без наранявания или други неблагоприятни последици.

Rhino Correct е оформяща шина, която следва принципите на китайската медицина: тя засяга биологично активни точки, които предизвикват процес на реконструкция и възстановяване на костната тъкан. Това означава, че шината оказва натиск върху специфични точки на лицето, като същевременно стимулира притока на кръв и помага да се отървем от излишъка. По този начин може да подобрите външния вид на носа си у дома, без да прибягвате до операция.

Шината е изключително популярна в цял свят. Това вълнение сред потребителите може да се обясни с нейната достъпна цена, високото качество на материалите и високата ефективност. Благодарение на това приспособление за оформяне на носа много хора няма да минат под скалпела. Съвременната технология позволява да се отстранят дефектите на носа без усилие и без болка.

Постоянна ѝ употреба не вреди на вашето здраве, не причинява обриви, сърбеж или други неприятни последици. Но преди да поръчате шината, уверете се, че продуктът е автентичен, защото голямата му популярност е довело до появата на много фалшификати.

Как да я използваме

Rhino Correct е изработена от безопасни за околната среда материали. Производителят взема нейната репутация на сериозно, така че този продукт е преминал през всички необходими тестове и е получил сертификат за качество.

За да коригирате на формата на носа си, поставете шината по специален начин. Когато шината е поставена, носната преграда надеждно се фиксира в желаната позиция. Не е нужно да носите Rhino Correct през целия ден. Не трябва да се носи повече от 8 часа на ден. Но е много важно това да се прави всеки ден, тъй като първите резултати ще се видят след два месеца ползване, а след цялата продължителност на курса носът ще придобие желаната форма. И целият процес няма да ви причини дискомфорт или болка. Най-добре е да носите шината докато сте у дома. Това няма да нарушава ежедневието ви.

Ефективност

Rhino Correct се препоръчва за хора с малки козметични дефекти. Но първо е необходимо да се консултирате със специалист. Без съмнение, ефикасността и безопасността на шината са доказани чрез лабораторни тестове и директно чрез практика. Освен това много доволни клиенти са щастливи от новия си променен външен вид. В някои случаи индивидуалните характеристики не позволяват да се използва Rhino Correct.

Шината за нос придоби популярност благодарение на значителни ползи от нея, но клиентът решава дали да я използва или не.