Псориазисът е болест, която засяга целия организъм, включително защитните му функции. Механизмът на болестта кара клетките да се делят с ненормално бърза скорост, като се губи връзката между тях. Това води до появата на характерни люспи, които предизвикват постоянен сърбеж. Имунната система се включва в този процес, започвайки да се бори собствените си клетки.

За съжаление причината за псориазиса все още не е известна. Учените могат само да гадаят. Всичко това е пречка за създаването на ефективен лек за псориазиса от традиционната медицина.

Обикновено лекарите предписват хормонални кремове и мехлеми. Тяхното последващо въздействие върху организма като цяло обаче не е достатъчно проучено.

Съществуващите лекарства може само временно да спрат заболяването. Всяко леко влошаване на обстоятелства слага край на рецесията, която бива последвана от ново огнище. Възможните причинители са:

 • стрес,
 • депресия,
 • вирусно заболяване.

Разработване на Psorilax Bulgaria

За всеки отделен случай лекарите се опитват да намерят индивидуален подход, но, както показва практиката, това не води до пълно излекуване. Пациентите постоянно изпитват дискомфорт в ежедневието. Жените са тези, на които заболяването причинява повече психологически проблеми. Много от тях носят дълги панталони и през лятото и крия ръцете си, да не говорим за носенето на бански костюм на плажа.

Лекарите по целия свят постоянно търсят ефективно лекарство. Извършват се стотици експерименти и изпитвания. И в крайна сметка учените успяват да разработят нов, революционен крем, който позволява борбата с болестта. Той не само води до пълно излекуване на псориазиса, но има и изцяло натурален състав.

Името на продукта е Psorilax. Той е под формата на крем, който, след като го поръчате, винаги може да ви е под ръка, например в чантата. Много е лесен за употреба. Трябва да се нанася на тънък слой върху засегнатите места няколко пъти на ден. В момента Psorilax може да се поръча в много страни, където е широко използван заради лечебните си свойства. Наскоро кремът стана популярен в България.

Уникалността на Psorilax

Ефективността на Psorilax е доказана не само в лабораторна среда, но и от пациенти и лекари.

Още след първата употреба, пациентите отбелязват, че непоносимият сърбеж намалява, а зачервяването избледнява. Усещат облекчение.

След една седмица употреба симптомите изчезват. Пациентите съобщават за следните положителни промени:

 • сърбежът изчезва напълно;
 • зачервяването избледнява или в някои случаи и напълно изчезва, което показва края на възпалителния процес;
 • люспите на кожата стават по-меки и падат;
 • общото състояние на кожата се нормализира.

След пълния курс на Psorilax, който продължава от 3 до 5 седмици, псориазисът изчезва за постоянно.

Много от пациентите вече не помнят, че някога са страдали от това заболяване. Те се радват не само физическо, но и на психическо подобряване на състоянието. Вече няма нужда да се крие тялото под дрехи с дълъг ръкав и дълги панталони.

Състав на Psorilax

Както вече казахме, кремът съдържа само естествени съставки, които нямат странични ефекти върху тялото, за разлика от традиционните хормонални мехлеми.

Съставът на Psorilax е наистина уникален заради 6-те масла, които съдържа, които заедно дават удивителен резултат. Всяко от тях действа в определена област, а заедно напълно излекуват всички симптоми на псоризис, като изцяло регенерират кожата.

Активни съставки:

 • растителното масло се грижи за по-горните слоеве на кожата, като намалява сърбежа и възпалението;
 • парафинът има антибактериални функции, той лекува малки лезии, премахва подпухналостта;
 • бадемовото масло нормализира функционирането на кожните жлези, забавя възпалителните процеси;
 • шипката съдържа много важни за кожата витамини и минерали. Тя също така поддържа водния баланс в горните слоеве на кожата и ексфолира мъртвите клетки;
 • маслото от пшеничен зародиш има регенериращи свойства, намалява лющенето и облекчава сърбежа, възстановява увредените кожни зони.

Други природни компоненти, които се съдържат в крема, го допълват с антибактериални свойства, предпазват от инфекции и унищожават патогенни микроби.

Употреба и приложение

 • Кремът се нанася върху чисти участъци от кожата, които преди това трябва да се изплакват с топла вода.
 • Подсушете кожата, нежно потупвайки с кърпа или чисто парче плат.
 • Нанесете тънък слой от крема върху засегнатата област.
 • Оставете 15 минути да се абсорбира.

Psorilax няма противопоказания и може да се използва за лечение на всеки етап от заболяването – както в леко, така и в тежко състояние.

Кремът е съвместим с други лекарства. Той може да се купи и да се използва като част от цялостно лечение на псориазис. Това само ще ускори възстановяването.

Отървете се от псориазиса завинаги! Насладете се на свободата!

Psorilax мнения, Psorilax купувам