Pest Reject отблъскващи насекоми и вредители – какво е, как работи, как се използва, резултат

pest reject ценаАко имате хлебарки или мишки в къщата или апартамента, започвате да предприемате ефективни мерки, за да ги унищожите. И не защото те могат да развалят настроението ви или да пречат на съня ви: те са носители на сериозни заболявания. Против тях трябва да се борим с ефективни методи, за да се отървем колкото е възможно по-скоро.

В борбата срещу гризачи и насекоми ще помогне екологично безопасно устройство – ултразвуков уред против гризачи и насекоми Pest Reject. Устройството се основава на технологията на електромагнитните импулси, предавани чрез окабеляването в стените на вашия дом.

Този уред не изисква допълнителна поддръжка. Достатъчно е да включите Pest Reject в електрически контакт и той, създавайки импулси, ще плаши гризачите и насекомите 24 часа в денонощието.

Как действа Pest Reject:

  • Изходящите импулси директно засягат нервната система на плъхове, мишки, паяци, бръмбари и други насекоми.
  • Действието на Pest Reject създава неудобна атмосфера за вредителите, извеждайки ги извън зоната на действие на уреда.
  • Уреда не ги убива, но ги принуждава да напуснат близката територия, така че не е нужно да събирате мъртви вредители и да третирате различни повърхности след тях.

Ползите от Pest Reject контрол на вредителите:

  • Безопасно и ефективно устройство, което ще премахне от дома ви гризачи и насекоми.
  • Може да се използва в места, където се намират деца.
  • Няма ефект върху домашните любимци.

Схема за работа. Pest Reject поръчка

pest reject контрол на вредителите

Pest Reject форум – мнения, отзиви, коментари

pest reject форумЖивеем в частна къща, никога не сме имали проблем с хлебарки, но ни писна от мравки. Отначало се опитах да се оттърва от тях с помощта на популярни методи, но резултат имаше само за известно време. След поредното търсене на препарат против мравки, се натъкнах на Pest Reject и веднага реших да го купя. Мравките изчезнаха за един месец, но Pest Reject е включен постоянно. Благодаря ви!

Цветелина, на 29 години

pest reject коментариРаботи! Вече на третия ден нямаше никакви звуци и писъци на мишки. Имахме много от тях в кухнята зад тръбата в стената. Страхувахме се, че ще се промъкнат в апартамента, защото миналата зима една от тях ни беше посетила. Страхотно решение, защото да ги тровиш не е изход. Ще останат между стените, а това гниене и мирис ще привлече други обитатели.

Иван, на 45 години

pest reject как работиИзбирайки между капан за мишк, иотрови и други средства – купих този уред. Не мислех, че ще се справи със задачата толкова добре. Няма нужда да се притеснявате за здравето на семейството и домашните любимци. Няма лошо влияние.

Красимир, на 31 години

Ние ценим всеки клиент и се стремим към отлично обслужване. Къде да купите Pest Reject, цена, колко струва

След като направите поръчка, можете да изберете удобен начин на плащане. Ние внимателно опаковаме пратките, за да защитим стоките от повреда и ги изпращаме в деня на поръчката.

Само днес с 50% отстъпка

190 Лева

95 Лева