С годините тялото ни отслабва. Ставите ни осъществяват връзката между костите и на тях нашето тяло дължи своята мобилност и еластичност.

Възрастните хора, най-вече, не са в състояние да поддържат добро физическо здраве и ставите им започват да страдат. Това в крайна сметка може да се превърне в сериозно състояние, ако не се лекува.

Въпреки че обикновено това е проблем на хората над 65 години, младите хора също са изложени на риск от болки в мускулите и ставите поради неправилно натоварване или прекомерно физическо усилие.

Когато страдаме от болки в ставите, често сме възпрепятствани да извършваме ежедневни и на пръв поглед обикновени дейности. Разходките с кучето, играта с внуците могат да попаднат в категорията забранени дейности, ако страдате от болки в ставите.

Osteoren/Motion Free облекчава болките в мускулите и ставите, подпомага регенерацията на хрущяла, ефективно намалява мускулния хипертонус, бори се с отоците, облекчава възпалението. Osteoren/Motion Free е продукт, който осигурява бързо облекчаване на болката от остеоартроза и остеохондроза. Облекчава мускулните спазми и премахва възпалението. Ефектът се вижда още след първото прилагане; редовната употреба на продукта позволява забавянето на развитието на ставните заболявания.

Той забавя дегенеративния процес на хрущялната тъкан и стимулира метаболизма на тъканите, подпомага възстановяването на ставния хрущял.

Хроничните заболявания като остеоартрит, артрит, ревматизъм, остеопороза и други костни заболявания се влошават от фактори като влажен климат на определени места.

Само специалист може да диагностицира тези заболявания, но за да облекчим болките в мускулите и ставите, трябва да се ръководим от определени принципи:

motion free bulgaria

 • Пийте два литра вода на ден.
 • Правете упражнения всеки ден.
 • Спазвайте подходяща диета.
 • Носете удобни обувки.

А пък за да се спасите от болките в ставите кремът Osteoren/Motion Free е надеждното решение. През 2014 г. той е признат за най-доброто средство за лечение на ставни проблеми и клиничните проучвания са доказали неговата висока ефикасност при лечението на възпалителни огнища. Използването му е просто и много ефективно:

 • Нанесете на суха кожа и масажирайте.
 • Прилагайте два или три пъти на ден.
 • Не мийте с вода най-малко един час след това.

Ако ви боли гърбът или страдате от болки в ставите, Osteoren/Motion Free крем е ефективен срещу остеохондроза, артроза и травми. Активните съставки проникват в огнището на болката и напълно я премахват.

Благодарение на Osteoren/Motion Free се увеличава плътността на колагеновите влакна в кожата, фибробластите, хрущялите и сухожилията.

Само днес!
50% отстъпка! 69 Лева 138 Лева

Ползите от Osteoren/Motion Free:

 • Облекчава болките в ставите и мускулите.
 • Допринася за регенерацията на хрущяла.
 • Ефективно намалява мускулния хипертонус.
 • Бори се с отоците.
 • Облекчава възпалението.

Предимства от употребата Motion Free:

 1. Широк спектър: лечение на травматични и дегенеративни заболявания на гръбначния стълб и ставите.
 2. Странични ефекти: безопасен при навременна и редовна употреба.
 3. Естествен състав: съдържа единствено активни съставки на лечебни растения.
 4. Висока ефективност: облекчава болката от първото нанасяне.
 5. Тестван от експерти: сертифициран е и отговаря на всички стандарти за качество.

Osteoren/Motion Free се препоръчва като крем за профилактика за спортисти, хора, които стоят по цял ден, за възрастните хора и жени, които са родили и са в края на периода на кърмене.

Както знаем, болките в ставите са проблем за много хора. Ако сте не се лекуват навреме, могат да причинят болестни състояния, които да засегнат цялото тяло. Има няколко сериозни усложнения, причинени от ставни възпаления. Сред тях са:

 • Анемия

Лечението на болките в ставите с противовъзпалителни лекарства или стероиди дразни стомаха и, следователно води до загуба на кръв. При анемия хората се оплакват от умора, главоболие, слабост и задух, също така се наблюдава бледа кожа, студени ръце и крака, чупливи нокти, болки в гърдите и нередовен пулс.

 • Сърдечно-съдови заболявания

Продължителното възпаление на ставите увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Възможни са оплаквания от болки в гърдите, недостиг на въздух, виене на свят, гадене, слабост. Функцията на сърцето се уврежда.

 • Както и други…