Разбирате ли, че пушенето е вредно пристрастяване, което допълнително влошава разклатеното здраве? На всичкото пушачите имат специфичен лош дъх, жълти зъби и постоянно кашлят! Въпреки всичко все още не можете да откажете цигарите? Намирате си оправдания като „ако спра, веднага ще надебеля“ или се страхувате от абситененцията?

Учените са разработили NikotinOff – ефективен билков лек за никотиновата зависимост, който ви позволява да се преборите с лошия навик за 2 дни!

Защо NikotinOff? Ползите от продукта

NikotinOff е средство под формата на капки на основата на растителни продукти, създадени чрез сложна синергична схема. Продуктът работи по следния начин:

  • облекчава болезнените симптоми на абстиненцията;
  • елиминира психологическия навик за пушене;
  • действа върху центрове в мозъка, които отговарят за удоволствието от никотина;
  • предизвиква трайно отвращение от тютюна;
  • премахва пристъпите на тревожност и пристъпите на паника, които са присъщи за хора, спиращи цигарите;
  • подобрява общото състояние на организма;
  • пречиства дихателната и лимфната система.

Дългосрочните резултати от приема на капките NikotinOff включват регулиране на работата на нервната система и намаляване на риска от развитие на ракови заболявания на назофаринкса, бронхите и белите дробове.

Състав на капките NikotinOff

NikotinOff е сложен препарат на базата на растителни екстракти. Естествените сапонини, които са негови активни съставки, намаляват нуждата от цигара, действайки върху центровете в мозъка, които отговарят за удоволствието от никотина. Протеиновите екстракти и комплексът от витамини пречиства и регенерира организма като цяло.

  • Черупките от раци, чийто основен компонент е хитин, блокират желанието дори за една цигара. Твърдите черупки са смлени на възможно най-фин прах, който лесно се разгражда от киселината в стомаха, а активните съставки влизат в кръвния поток. Хитинът ускорява метаболизма и процесите на регенерация в тъканите на тялото.
  • Ливанската мента е особен вид от мента. Именно този сорт съдържа по-голямо количество активен ментол от останалите видове. Екстрактът от ливанска мента премахва гаденето и спазмите на мозъчните съдове и дихателната система, причинени от тютюнопушенето. Активните компоненти на растението подобряват състоянието на стомашно-чревния тракт благодарение напротивовъзпалителния ефект, който оказват върху ларинкса, хранопровода и стомаха. Ментата е прекрасно успокоително средство. Екстрактът от растението облекчава тревожността и нервността в следствие на спирането на цигарите.
  • Имелът успокоява и в народната медицина се използва за намаляване на паниката. Ефектът на екстракта от имел ви помага да се справите с желанието да пушите в стресови ситуации.

Противопоказания

NikotinOff е естествен продукт отстраняване, следователно няма особени ограничения в употребата му. Евентуално, ако имате индивидуална непоносимост към някоя съставките му.

Дозировка

Капките имат приятен вкус и аромат. Следователно може да се приемат както неразредени, така и разтворени във вода, сок или други напитки, а може дори с храна.

Дозира се по следния начин: 30 капки по 3 пъти на ден. При внезапно желание за пушене, което не можете да контролирате, се препоръчва да капнете 7 капки под езика и да ги задържите там 20-30 секунди преди да ги погълнете. Това време е достатъчно на активните съставки да се преборят с пристъпа.

Разпространение и популярност на продукта

Капките NikotinOff не се продават в търговските вериги или в аптеките. След като производителят получава множество оплаквания относно качеството на продукта, провежда проучване, което показва, че в търговската мрежа има множество имитации на уникалния лек против тютюнопушенето.

Можете да поръчате висококачествения продукт NikotinOff от официалния уеб сайта на производителя. Всъщност капките са изключително популярни из целия свят заради своята ефективност и сега тепърва завладяват нови пазари. Вече могат да бъдат закупени и в България.

Мненията на пушачите, отказали цигарите с NikotinOff, са изключително положителни. Всички те са отбелязали спад в страстното желание за цигарка, намаляване на броя изпушени цигари на ден, общо подобряване на състоянието на тялото. Някои от хората споделят, че са придобили остра непоносимост към цигарения дим и самата идея за “пафкането”.