Nefro Aktiv съдържание, България, форум, инструкция

Nefro Aktiv поръчка, мнение, отзиви, какво е, цена

Nefro Aktiv инструкция, цена, мнения, коментари

Nefro Aktiv коментари, употреба, къде да купите

Бъбреците са основният “филтър” на нашето тяло. Ежедневно те премахват от тялото продуктите на протеиновия метаболизъм, киселините, излишната вода и соли, хранителни вещества, хормони и техните метаболити, екзогенни вещества. Също така функцията на бъбреците е да поддържат постоянството на състава и свойствата на вътрешната среда на тялото; регулиране на кръвното налягане. Натоварването върху бъбреците е колосално, да не говорим, че бъбреците са първите, които страдат от инфекции и токсини. Ето защо е толкова важно да ги поддържаме здрави.

Зеленият чай Nefro Aktiv е богат на антиоксиданти, които предпазват бъбреците и предотвратяват образуването на камъни. Копърът придава на напитката пикантен, сладникаво-пикантен аромат, а нежната, но силна нотка на кардамон разкрива уникалния вкус на напитката.

Нека анализираме какво е Nefro Aktiv, как работи продуктът, какви са предимствата, как да използвате Nefro Aktiv според инструкция за употреба, къде да купите Nefro Aktiv, как да направите поръчка и каква е цената му в България, както и да анализираме отзивите, мнение, коментари и мнения за Nefro Aktiv във форумите.

Какво е Nefro Aktiv?

Nefro Aktiv съдържат билки, отгледани в собствени плантации в екологично чистите подножия на Алтай, по изключителна технология за отглеждане на билки. Всички билки преминават през сложен процес на ферментация, за да се засили действието на активните вещества, придаващи деликатен вкус и наситен аромат. При отглеждане на билки не се използват синтетични торове и генномодифицирани технологии. Чайовете не съдържат синтетични оцветители и овкусители. Те са 100% натурални.

Съвременните условия на живот провокират развитието на бъбречни заболявания: недохранване, прекомерен прием на сол, лоши навици и пасивен начин на живот. Симптомите на бъбреците са известни на всеки двадесети човек на планетата, уверете се, че не сте ги наблюдавали сами:

 • Подпухналост на тялото
 • Проблеми с уринирането
 • Кожни заболявания
 • Умора и слабост
 • Намалена работоспособност и обща активност
 • Недостиг на въздух и проблеми с дишането
 • Главоболие и световъртеж
 • Разсеяност
 • Болки в кръста

В повечето случаи има положителна тенденция в здравословното състояние. Курсовият прием на манастирски чай подобрява работата на вътрешните органи, укрепва имунната система, нормализира кръвното налягане, възстановява водно-солевия баланс, премахва токсините и токсините, помага при уролитиаза, премахва холестерола.

Nefro Aktiv – мощно превантивно и терапевтично средство за елиминиране на бъбречни заболявания.

Предимства

Nefro Aktiv има противовъзпалително, антимикробно, диуретично действие, повишава реактивността на организма, намалява бъбречната хипертония, предотвратява образуването на камъни в бъбреците. Въздействието на състава се дължи на уникалното съотношение на части, които в съвкупност са необходим енергиен акорд, който неутрализира дисбаланса на тялото при бъбречна патология. Възстановяването на нормалните енергийни характеристики на организма е съпроводено с постепенно премахване на патологичните промени в отделителната система.

 • Разтваря камъните в бъбреците и пикочните пътища и допринася за безболезненото им отстраняване
 • Има диуретичен ефект, същевременно има антибактериален ефект, намалява отока на лигавицата, облекчава възпалителния процес на пикочните пътища
 • Има спазмолитично действие, облекчава болката, нормализира химическия състав на урината, възстановява водно-солевия метаболизъм, като по този начин предотвратява появата на нови соли и камъни в бъбреците
 • Премахва задръстванията в тазовата област, подобрява венозния кръвоток, подобрява работата на бъбреците

Действие Nefro Aktiv

В резултат на редовната употреба на екстракта Nefro Aktiv се получава измиване, разтваряне на камъни в бъбреците и последващото им отделяне с потока на урината, възстановява се бъбречната дейност, подобрява се филтриращата способност на бъбреците, като по този начин се увеличава количеството отделена урина.

Nefro Aktiv допринася за потискането на патогенните бактерии и микроорганизми в бъбреците и пикочните пътища, тъй като има висока антибактериална и противовъзпалителна активност. Подобрява кръвообращението в тазовите органи, което облекчава застоя на кръвта в засегнатите области, подобрява венозния отток и премахва треската.

Действието на лекарството:

 • Разтваря камъните в бъбреците и пикочните пътища и допринася за безболезненото им отстраняване
 • Има диуретичен ефект, същевременно има антибактериален ефект, намалява отока на лигавицата, облекчава възпалителния процес на пикочните пътища
 • Има спазмолитично действие, облекчава болката, нормализира химическия състав на урината, възстановява водно-солевия метаболизъм, като по този начин предотвратява появата на нови соли и камъни в бъбреците
 • Премахва задръстванията в тазовата област, подобрява венозния кръвоток, подобрява работата на бъбрец

При прилагане на екстракта Nefro Aktiv в бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища се възстановява водно-солевият метаболизъм, което спомага за намаляване на съдържанието на сол в урината и предотвратява растежа и появата на камъни.

Проучванията показват висока ефективност на екстракта Nefro Aktiv, при наличие на камък в бъбрека е над 90%, при наличие на камък в уретера над 90%, при наличие на камък в пикочния мехур – 100 %. Екстрактът не е лекарство. Това е лошо.

150 ЛВ

75 ЛВ