Ние прекарваме живота си в постоянно движение: ходене из града, грижа за градината, тренировки. Нашите стави неизбежно се износват и рано или късно ни го показват. Не трябва да забравяме, че износената става означава риск от хоспитализация. Заболяванията на ставите са много трудни за лечение. Те може да се появят при хора на всякаква възраст.

Кремът Motion Free Bulgaria помага при болки в ставите. Неговата естествена формула нежно облекчава болката и възпалението. Продуктът е отлично средство за предотвратяване на заболяването, т.е. може да се използва без симптоми на болка. Той ще е много полезен за хора, които страдат от артроза, артрит, остеохондроза, тъй като премахва дискомфорта и болката напълно.

Тук не става въпрос само за болкоуспокояващи свойства. Лекарството премахва причината за болестта.

Ползи от препарата

  • Ефективно възстановява влошеното състояние на хрущяла, без нужда от някакво друго лекарство.
  • Премахва подуването, сковаността и болката.
  • Подобрява подвижността в областта на засегнатата става
  • Предпазва увредената зона от калциране.

Състав

Преди да купите Motion Free, уверете се, че сте се запознали с неговата формула. Така ще избегнете проблеми, ако сте свръхчувствителни към някои от съставките му. Мехлемът съдържа комбинация от природни и полезни вещества:

  • Прополисът помага да се отървете от подуването на ставите и намалява болката. Освен това той намалява риска от образуване на кръвни съсиреци и укрепва вените, като лекува техните тъкани.
  • Екстрактът от восъчен молец тонизира съдовете около ставите. Той, така да се каже, “смазва” увредените стави.
  • Зехтинът съдържа противовъзпалителни съставки. Той нормализира обменните процеси в проблемните области.
  • Кедърът подобрява циркулацията на кръвта, той е полезен при артрит и артроза.
  • Екстрактът от медоносна пчела има болкоуспокояващи свойства, помага да се избегне появата на нови кризи.
  • Витамините дават възможност процесът на регенерация да започне по-бързо.

Само днес!
50% отстъпка!

Прилагане

Самото поръчване на крема няма да реши проблема. Важно е да се знае как да го използвате, за да получите желания ефект.

Удобната за използване тубичка позволява лесно да контролирате количеството. Уверете се, че проблемните области са покрити с тънък слой от крема. След това масажирайте кожата до пълната му абсорбция в ставата. Важно е всички компоненти да достигнат хрущяла, вместо да се попият от дрехите или мебелите. Трябва да се използва 3 пъти на ден.

Изпитвания и сертификати

Motion Free се е утвърдил като надеждно средство за болка в ставите в България, както и по света. Още през първата седмица на клиничните изпитвания пациентите спират да изпитват болка. При абсолютно всички спират процесите на влошавате на състоянието на ставите. 80% от хората с повредена тъкан напълно се отърват от този проблем.

Лекарството е в публичния регистър. То заслужено е спечелило няколко награди, признанието на дерматологичния център и има издаден сертификат за качество.