Вероятно всеки мъж си е мислил поне веднъж какъв е идеалният размер на пениса. Подобни размишления правят някои мъже неуверени, като им причиняват много комплекси и проблеми с отношенията с противоположния пол.

Ефективното съдържание на Max Roar показва изключителни резултати при клиничните проучвания. Кремът е сто процента ефикасен при решаването на проблема с малкия пенис и помага за подобряване на сексуалния живот.

Max Roar притежава сертификат и не причинява алергии. Затова може да го използвате спокойно.

Натурални съставки за приличен размер

Ефективността на всеки продукт зависи от неговото съдържание и съставки. Опитни български специалисти и лекари отдават голяма част от времето си, за да разработят специална уникална формула. Балансираната комбинация от растителни екстракти, витамини, минерали и афродизиаци позволяват на мъжа да се чувства като секс машина.

Специална роля сред компонентите на крема има L-аргинин. Това съединение участва в синтеза на азот. Той улеснява разширяването на кръвоносните съдове и капилярите. Този процес води до увеличен приток на кръв и оттук уголемяване на пениса.

Кремът Max Roar за уголемяване на пениса съдържа много натурални съставки, най-забележителните от които са:

  • Магнезий. Минерал, който играе важна роля в човешкото тяло. Той участва в стотици биохимични процеси и реакции. Магнезият е жизненоважен за синтеза на мъжки полови хормони. Той е отговорен за сексуалната възбуда, либидото и оптималното функциониране на репродуктивната система;
  • Гуарана. Уникално природно съединение, популярно сред спортистите. Освен това то е един от най-популярните афродизиаци, който стимулира либидото, спомага за дълги оргазми и получаване на повече удоволствие и силни усещания от половия акт.

Max Roar се препоръчва на модерните мъже, които не искат да се подлагат на операция или да използват съмнителни методи за уголемяване на пениса.

Действието на Max Roar: мощно и безопасно

Кремът вече е спечелил популярност. Отзивите на клиентите и резултатите от клиничните проучвания показват, че Max Roar:

  • Улеснява производството на важния мъжки хормон – тестостерон;
  • Помага за повишаване на чувствителността, което от своя страна подобрява качеството на усещанията по време на полов акт и оргазма;
  • Удължава пениса с 4-6 см, ако се използва редовно 30 дни;
  • Уголемява обиколката на пениса с 1.5 см, ако се използва редовно и според инструкциите за употреба;
  • Компонентите, съдържащи се в крема, осигуряват защита срещу вредното действие на бактерии и вируси;
  • Повишава либидото и увеличава времето на половия акт, като поддържа дълготрайна ерекция.

Това средство се абсорбира успешно през кожата на пениса, помагайки за значителното разширяване на кръвоносните съдове и по-интензивно кръвообръщение. Това действие води до трайно уголемяване на пениса, като не причинява странични действия или алергии. Резултатите, постигнати от употребата на крема остават с вас завинаги.

Max Roar може да се купи в България. Всеки мъж може да го купи, защото е напълно безопасен и лесен за използване. Кремът може да реши проблемите ви и да ви помогне да се насладите на удоволствие от секса, каквото не сте изпитвали преди.