Продуктът е наличен под формата на капки за перорално приложение за мъже с намалена сексуална активност. Той е клинично тестван и има сертификат за качество. Високата ефективност на положителното въздействие върху мъжкото тяло е доказана и продуктът събира много положителни отзиви.

Сега може да поръчате Hammer of Thor в България. Цената на този уникален продукт е разумна в сравнение с други подобни средства с много от странични ефекти и противопоказания. Hammer of Thor е лекарство, разработено с изцяло натурални съставки. Странични ефекти не са установени по време на клиничното изпитване. Лекарството помага за решаване на различни проблеми, познати на мъжете, и е отличен подобрител на ерекцията.

Активни принципи на Hammer of Thor:

 1. Повишено сексуалното желание;
 2. Възстановена ерекция;
 3. По-дълъг полов акт;
 4. По-силен имунитет, по-добра мозъчна активност, премахване на стреса;
 5. Нормализиране на провеждането на импулсите в нервните окончания;
 6. Повишено производство на тестостерон;
 7. Стабилизиране на качеството на ерекцията и оргазма;
 8. Повишена издръжливост, жизненост, работоспособност и тонус на организма.

Уникален продукт за проблеми с потентността, Hammer of Thor, е разработен от съвременните водещи експерти в областта на сексуалната патология и урология на базата на древна рецепта. Хиляди мъже по целия свят се ползват на неговата ефективност. Той вече е достъпен в България за всички мъже, които имат сексуални проблеми или някакви генитални заболявания.

Състав на Hammer of Thor:

 • Екстрактът от зеленика позволява бързо да се възстанови хормоналния баланс и производството на тестостерон и да се подобри потентността;
 • Екстрактът от северно норвежки мъх е много ефективен за подобряване на кръвообращението в таза, бори се с конгестията и намалява възпалението;
 • Черният дроб от морски дявол подобрява синтеза на тестостерон, подобрява чувствителността и оргазмите, нормализира еректилната функция;
 • Антарктическият крил нормализира либидото, подобрява качеството и продължителността на половия акт, възстановява нервната система; подобрява обмяната на цинк, осигурява важни витамини и други микроелементи, като витамини В, С, Е и А.

Указания за употреба на The Hammer of Thor

Здравните специалисти препоръчват употребата на тези капки за лечението на различни патологии при мъжете и в случай на интензивна физическа дейност, умора, стрес, неспособност да имат чести сексуални отношения. Препоръчва се и при ниско качество на спермата, ниска активност на сперматозоидите и преждевременна еякулция.

След използването на този продукт мъжете докладват не само за подобрен сексуален живот, но и за повишена енергия, издръжливост и представяне. Много от тях съобщават за подобрено настроение, повишено мъжко самочувствие, особено при мъже, които са имали неуспешни опити за сексуален контакт в миналото по някаква причина.

Прилагане на Hammer of Thor

Четири капки на езика в продължение на 30 дни. Повторете лечението след неколкоседмична почивка. Действието се усеща след около една седмица при първата употреба.

Според клинични проучвания положителните промени траят дълго време.

Hammer of Thor не се препоръчват за мъже под 17 години; заедно с алкохол; в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките в неговата формула.