Тази добавка съдържа естествени непечени зърна зелено кафе. Тя е предназначена за хора, които искат бързо да свалят тегло и да подобрят здравето си. Зеленото кафе премина през серия от лабораторни и клинични тестове на доброволци. Притежава международен сертификат за качество. Продуктът има много положителни отзиви, приемлива цена и страхотен вкус.

Състав на зеленото кафе

 • Хлорогенната киселина е уникалната естествена съставка за бързо и ефективно изгаряне на мазнините. Тя предотвратява прекомерното натрупване на мазнини в подкожните клетки, активно премахва излишъка от въглехидрати в организма, повишава енергията, подобрява настроението и жизнеността.
 • Кофеин. Благодарение на тази съставка тялото ви ще бъде добре заредено с енергия. Той подобрява производителността, позволява ви да се упражнявате по-дълго; лекува главоболието и спира различни възпалителни процеси. Ето защо кофеинът често се добавя към различни лекарства; в комбинация с други компоненти той подобрява изгарянето на мазнините.
 • Танинът подобрява настроението и се бори с неврозата и депресивните настроения; подобрява умствената дейност, запаметяването и ученето.
 • Витамин В 11. Карнитинът подпомага мускулната активност и сила, нормализира циркулацията на кръвта, ускорява синтеза на белтъци (това е важно за процеса на отслабване), премахва вредните вещества и токсините от организма, нормализира сърдечната дейност; насърчава производството на лецитин, премахване на “лошия” холестерол.
 • Тауринът улеснява бърза обработка на мазнините, ускорява метаболитните процеси в мастните клетки, повишава енергията и дава допълнителна защита, помага за поддържането на ретината, предпазваот болести на нервната система.

Зеленото кафе съдържа много други полезни компоненти. Заедно те способстват за добро здраве и ще ви помогнат да се сдобиете с красива и привлекателна фигура. Любителите на кафето ще се насладят на приятния вкус и аромата на зеленото кафе, който е подобен на аромата на кафето от изпечени зърна. Една чаша зелено кафе сутринта може да увеличи енергията и жизнеността ви за целия ден. Освен това ще стопите излишните килограми без да навредите на здравето си. Ще видите резултатите само след няколко седмици след като започнете да пиете зелено кафе. Можете да свалите 3-4 излишни килограма на седмица.

Сега не е нужно да се изтощавате във фитнеса, да се измъчвате с изтощителни диети или да похарчите цяло състояние за скъпи лекарства за отслабване. Естествено и ароматно, зеленото кафе ще ви помогне да отслабнете ефективно и евтино, с допълнителни ползи за вашето здраве.

Полезни свойства на зеленото кафе

 • Ускорява изгарянето на мазнини, блокира усвояването им;
 • Има антиоксидантни свойства, премахва вредните вещества от тялото;
 • Нормализира метаболитните процеси;
 • Потиска глада;
 • Укрепва защитните свойства на организма, укрепва имунната система;
 • Позволява стабилното и безпроблемно отслабване.

Допълнителни предимства на продукта

Контрол на качеството и ефикасността. Зеленото кафе се произвежда от различни фирми, например France Cosmetics. Кафето продавано под знака на тази компания се произвежда в екологично чисти райони на света, най-вече в страни от Азия. Не съдържа ГМО, които могат да бъдат вредни за здравето, няма изкуствени добавки или оцветители.

Зеленото кафе се обработва по специален “мек” метод, което позволява да се запазят всички полезни компоненти, които съдържа. Благодарение на авангардната технология клиентите получават екологично чист, безопасен и ефективен продукт, който съответства на международните стандарти за качество.

Как се приготвя и пие зеленото кафе

За да отслабнете бързо и да се възползвате от всички предимства на продукта, се препоръчва да приготви продукта точно както производителят препоръчва.

Пийте го 20 мин преди основното ядене

Можете да пиете зелено кафе няколко пъти на ден и дори през нощта. Продуктът не причинява безсъние, освен у хора, които обикновено имат проблеми със съня. Най-добре е да го приемате сутрин и следобед.

Противопоказания за приема на зелено кафе

Не приемайте зелено кафе, ако сте свръхчувствителни към неговите компоненти.

 

Възможни са странични ефекти, ако продуктът се приема твърде често. тогава може да се изпита главоболие, недостиг на въздух, тахикардия, повишена възбудимост на нервната система.

Всяка злоупотреба с напитката води до здравословни проблеми.