Европейските учени наскоро откриват, че плодовете годжи бери съдържат внушителен брой лечебни свойства. Това е пряко свързано с факта, че те са богати на микроелементи и витамини. Този чудесен природен продукт е в състояние както да нормализира всички жизненоважни функции на организма, така и да подобри външния му вид. В действителност годжи бери имат еликсир на младостта, скрит в себе си. Базирайки работата си на различни лабораторни изследвания, проучвания и вековния опит на тибетските монаси, учените са разработили един невероятен продукт за красота, наречен Goji Cream.

Какъв е този продукт

От древни времена жените се опитват да запазят своята красота и да избегнат преждевременното стареене. Но истината е, че колкото и да се опитват, е невъзможно да се спре процеса на стареене, може само да се забави. Хендел, европейски производител на висококачествена козметика, е имал намерение да създаде подмладяващ продукт. Учените на тази компания са започнали активно да изследват годжи бери. Благодарение на техните усилия Goji Cream съчетава всички уникални свойства на годжи бери.

Поради факта, че основната съставка на крема е обогатена с множество минерали и витамини, неговата формула активира регенерирането на кожата на клетъчно ниво.

Състав

Goji Cream е създаден на базата на натурални съставки. Плодовете годжи бери са най-важната съставка на този иновативен продукт. Те са богати на:

  • 8 есенциални аминокиселини, които тялото не произвежда;
  • Витамини C, E и B;
  • Минерали: цинк, йод, желязо;
  • Основни полизахариди, които не се съдържат в други хранителни продукти.
  • Спира унищожаването на клетките и активира клетъчната регенерация;
  • UV филтър предпазва кожата от слънцето;
  • Изглажда бръчките;
  • Обогатява клетките на епидермиса с комплекс от витамини и минерали;
  • Нормализира и активира производството на колаген.

Кремът съдържа и глицерин и хиалуронова киселина. Всяка една от тези съставки насърчава ефективната хидратация и омекотяване на кожата.

Свойства на био крема

Според признати козметолози Goji Cream е в състояние да подмлади кожата и да подобри външния ѝ вид в рамките на кратък период от време. Ефектът от продукта е много подобен на мезотерапия. Освен това кремът има следните уникални свойства:

Биологично активният крем прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, което позволява на неговите натурални съставки да действат върху проблемните зони.

Нюансите на използване на продукта

Преди да си купите продукта, трябва да определите кога и как да използвате Goji Cream. Козметиците препоръчват да използвате крема като вечерна грижа за кожата или като основа за грим. Не трябва да се прилага повече от два пъти на ден. Преди да нанесете крема, старателно почистете зоната на деколтето, шията и лицето с памучна гъба за грим.

Ефективност на биологично активния продукт

Благодарение на уникалните си натурални съставки Goji Cream може да подобри външния вид на лицето, врата и деколтето за няколко дни. Само след няколко седмици дълбоките бръчки ще станат невидими, а първите прояви на промените, свързани с възрастта, ще изчезнат. Кремът ефективно възстановява баланса на обмяната на кислород в клетките. Той нормализира процеса на отстраняване и задържане на течности от клетките. Goji Cream е уникален продукт за красота от следващо поколение. След като го поръчат, хора са изненадани да видят видими и значителни промени толкова скоро.