Гъбичките по краката вече са проблем на много хора. Коварността на заболяването е, че на пръв поглед то не променя живота на човека. То идва незабелязано. В началото човек не забелязва, че е болен. Но ден след ден става все по-трудно да не обръщаме внимание на сърбежа и неприятните усещания по краката. Освен това гъбичките засягат нокътната плочка. Тя променя цвета си, лющи се, удебелява се и започва да се рони. Хората, страдащи от такива симптоми, спират да носят отворени обувки, което още повече задълбочава проблема., защото при топли и влажни условия гъбичките се разпространяват много по-бързо.

Лечението на гъбичките по краката е дълъг процес, който изисква постоянен контрол. Наскоро на пазара се появи ново, ефективно противогъбично лекарство, наречено Fresh Fingers.

Fresh Fingers е лекарство, базирано на органични компоненти, произведени без ГМО, оцветители и консерванти. То няма и противопоказания. Може да го купите на уебсайта на производителя. Този начин на продаване гарантира качеството на продукта и много намалява риска от закупуването на фалшив продукт.

Удобно лечение

Употребата на Fresh Fingers има много предимства. Освен лечебния си ефект, лекарството действа и като дезодорант, като премахва миризмата и придава на кожата лек и натурален аромат. Маслата, които се съдържат в лекарството, охлаждат и подхранват кожата, което е особено важно в края на тежкия работен ден.

Продуктът се произвежда под формата на спрей. Fresh Fingers е удобен и лесен за прилагане. Като натиснете диспенсъра, пръскате спрея по повърхността на стъпалото или пръстите.

Уникално съдържание

Fresh Fingers е уникална патентована формула, която действа ефективно на засегнатите зони на стъпалото.

Климбазол (клотримазол) е противогъбичният плурипотентен компонент на лекарството. Лечението на всякакъв вид крака гъбички ще бъде ефективно в случай на редовната употреба на лекарството.

Фарнесолът е отговорен за приятната миризма на лекарството, която напомня момина сълза. Благодарение на него Fresh Fingers има ефективни свойства за премахване на миризмата.

Етеричното масло от мента може приятно да охлади кожата на краката, като премахне умората и чувството за тежест.

Витамин E предпазва кожата от изсушаване, подхранва я и стартира процесите на регенерация на клетките на епидермиса.

Кога Fresh Fingers може да ви помогне

Гъбичките на краката са заболяване, което има вредно въздействие върху качеството на живот. Сърбежът и паренето изглеждат безкрайни, което отвлича вниманието от ежедневните ви дейности и влияе на концентрацията. Много хора просто се чувстват неудобно да носят отворени обувки, защото краката им, засегнати от гъбички, изглеждат много непривлекателни.

Fresh Fingers ще ви помогне, ако сте забелязали следните симптоми:

  • Сърбеж и зачервяване между пръстите на краката (това е сигнал за началото на заболяването);
  • Сърбеж и парене по краката;
  • Лющене на кожата на стъпалата и между пръстите на краката;
  • Редовна поява на мехури и малки рани;
  • Нездравословен жълт цвят и лющене на ноктите.
  • Посещава плувен басейн, фитнес зала, и обществени душ кабини;
  • Носи затворени, неудобни обувки с лошо качество през по-голямата част от деня;
  • Не може редовно да поддържа обувките си сухи;
  • Използва обувките и хигиенните средства (кърпи, инструменти за педикюр и т.н.) на друг човек;
  • В контакт е с лице, засегнато от гъбички на краката.

Редовното използване на спрея Fresh Fingers ще премахне гъбичките.

Важността на превантивните грижи

Лекарството ще бъде перфектна защита от заболяването, ако го използвате като превантивна мярка, тъй като е по-лесно да се предотврати болестта, отколкото да се лекува.

Човек е в риск, ако:

В този случай Fresh Fingers ще ви предпази от гъбички, ще помогне да се отървете от неприятната миризма, ще предостави усещане за свежест и лекота в краката и ще се погрижи за мекотата на кожата, като я овлажнява. Хората, които използват крема, потвърждават гореспоменатите свойства.

Доказана ефективност

Спреят Fresh Fingers е ефективен при лечение на гъбички на краката. Този факт се потвърждава от специалисти в областта на дерматологията. Много от тях вече започнаха да препоръчват Fresh Fingers като лекарство за своите пациенти. Хората, които използват Fresh Fingers, оставят само положителна обратна връзка за него и продължават да го поръчват дори след като са се излекували, защото спреят може да се използва и като превантивно средство.