Стресът е хронично състояние при съвременните хора. Общото неразположение може да се види във външния им вид, лицето, очите. Грозните торбички под очите, подутите клепачи, уморените очи не правят никого красив. Поради хроничното недоспиване и редовното излагане на стрес кожата показва ранни признаци на стареене.

Всяка жена поне веднъж в живота си си е купувала продукт за грижа за зоната около очите, за да се отърве от тъмните кръгове и подуването. Но това има само временен козметичен ефект и не помага да се изкоренят причините за преждевременното стареене. Само замаскира симптомите. Eyes Cover Mask е по-ефективен метод за грижа за кожата, изложена на умора и стрес.

Какво е Eyes Cover?

Това е маска, която се грижи за зоната около очите. Тя отпуска мускулите на очите, възвръща естествения и здрав вид на кожата около очите. Гелът във маската подхранва и отпуска очите и клепачите. Дори след натоварен ден в работата лицето и очите изглеждат свежи.

Как да използваме маската?

Много е просто: почистете кожата от грима, сложете маската на лицето за около 15 минути. През това време легнете и се отпуснете. Очите под маската трябва да са затворени. Тази процедура е особено ефективна вечер, когато кожата е готова за почивка и регенериране на клетките.

Ползите от употребата на маската могат да се видят и усетят. Тя помага да се успокоите, отпуснете и подобрява цялостното емоционално състояние. Кожата възвръща свежия си, отпочинал и здрав вид, мускулите на очите се тонизират, бръчките по лицето се изглаждат. Тази маска успешно замества медикаментите, различните инжекции, скъпата козметика и дори операцията.

Какви са предимствата на Eyes Cover?

EyesCover съдържа хипоалергенен изкуствен гел, който подобрява състоянието а кожата:

  • малките бръчки около очите изчезват завинаги;
  • подутите клепачи възвръщат нормалното си състояние;
  • подобрява се притокът на кръв към кожата около очите;
  • тъмните кръгове и торбички под очите изсветляват за постоянно.

Кой трябва да използва тази маска?

Съставът на гел маската Eyes Cover е хипоалергенен и безопасен. Няма нужда да се консултирате специалист, за да си възвърнете здравия, свеж, отпочинал външен вид и доброто настроение. Всички лекарства може безопасно да бъдат заменени с лесната за употреба маска Eyes Cover. Тя е помогне на очите ви да си починат и значително подобрява общото ви състояние.

Друго предимство на маската – няма противопоказания. Всеки, независимо от възрастта или хроничните си заболявания, може да я поръча. Дори тези, които имат повишена чувствителност на кожата, може да си купят Eyes Cover. Маската вече набира популярност в България и други страни.