Electricity Saving Box – енергоспестяващо устройство за икономия на ток – как работи, как се използва, форум

electricity saving box как се използва

Здравейте, всички! Искам да ви разкажа как да плащате 2-2,5 пъти по-малко за електричество при това абсолютно законно. Това ще помогне на много от вас да спестят прилични пари!

Работя като електротехник вече 20 години и наскоро се изкачих до 6-ти разряд. Доколкото мога да си спомня, през цялото това време средните цени за електроенергия единствено растат. Но повярвайте ми, цените за електричество се надуват изкуствено! Затова винаги съм стараел да излъжа електромера, как ли не: от кламер и хартийка, до магнит, който да го кара да се върти наобратно.

Имам голямо семейство с три деца, така че използваме много електричество. Жена ми трябва да пере двете бебета: бодита, чаршафи, ританки… По-големият пък не става от компютъра. И така, трябва да призная, че дълго време крадях електричество, докато не смениха електромерите с новите…

Тогава започнахме да пестим потреблението и пари, започнах допълнителна работа пак като електротехник на частно. Веднъж работех в един апартамент и забелязах нещо интересно. Тъкмо бях монтирал таблото и инсталацията и собственикът започна да си работи и той. Режеше, пробиваше дупки, какво ли не прави, а на следващия ден електромерът беше засекъл едва 70 W. Но как беше възможно това? Трябваше да е 2 – 3 пъти повече!

Реших да говоря със собственика и той ми показа устройство, което намалява потреблението на електроенергия. Зет му го купил в чужбина. Не можех да повярвам на очите и ушите си! Срамота – да не знам толкова елементарно нещо досега.

След това започнах да търся информация за Electricity Saving Box и открих тази научна статия, която подробно обяснява всичко. Сега вече нямаше никакво съмнение.

Устройството е малко – с размерите на обикновена нощна лампа. Включва се в контакт възможно най-близо до електромера и веднага започва да работи, абсолютно тихо! Казва се ELECTRICITY SAVING BOX. Разбрах, че не може да се купи в обикновен магазин. Това има логика, защото това не е в интересите на правителството. Но ние плащаме данъци и бих казал, че плащаме много! Затова си мисля, че не само е рационална, но и правилна икономия – което за мен я прави честна.

Търсех из интернет и най-накрая открих уебсайт за продажбата на това устройство! Ето линк към онлайн магазина – те са изключителни доставчици на това устройство за страната ни. Ако се интересувате от принципите на действие на това устройство, гледайте видеото по-долу. Компанията ми го изпрати специално, когато попитах за повече подробности.

Вижте сами видеото и решете за себе си дали искате да спестите пари или не. Лично аз си купих три: за нас, за родителите ми и за родителите на жена ми. Мисля си защо да плащам повече, ако могат да плащам по-малко и то без да съм в нарушение?

Сега ние живеем съвсем нормално, не крадем електричество, а средно плащаме по 2-2,5 пъти по-малко за ток! Не oбичам да пилея пари. Предпочитам да ги дам за нещо за жена ми и децата! Тъщата също е много доволна от уреда. Жена ми се смее, че с този подарък нейната майка сега ме обича повече, отколкото обича собствената си дъщеря! ☺

Пожелавам ви на всички да харчите разумно и да пестите пари!

Electricity Saving Box – къде да купите, цена, поръчка

electricity saving box поръчка

Electricity Saving Box – мнения, коментари

Елена Иванова

Когато аз си купих уреда, малко се притеснявах, защотобеше нещо ново. В рамките на месец започнах да отчитам електромера и много с изненадах. Спестих 50%! Има и един важен момент – преди да включа уреда, бушоните се изключваха всеки път, щом пуснех ютията и печката едновременно. А сега не се случва! Това е. Сега поръчвам още един за подарък за майка ми! Благодаря, Алекс!

Бети Каменарска

Със съпруга ми тъкмо се върнахме от Хърватия и там всички използват това устройство! Попитах защо, а те ми казаха, че също им е трудно да се справят с реалните сметки. А с това спестяват около 30-50 %! Затова и ние си донесохме едно вкъщи. Те едва сега се появяват на пазара. Не спирам да си мисля, че можехме да си го купим още преди една година!

Димитър Милев

Мой приятел купи такова за родителите си от този уебсайт. Той ме посъветва и аз да си купя, но помислих, че се шегува, но сега аз се забавлявам, когато получа сметките за тока. Защото е лесно да се пести с Electricity Saving Box. Просто го включваш в контакта и това е всичко!

Евелина Козарска

Браво! Радвам се, че измислят такива полезни машинки! Днес не се случва често. Препоръчвам!! Плащам сметки по 2-3 пъти по-малки.

Тошо

И аз реших да опитам , може пък да работи. Цената ме устройва да опитам. Обаче се смаях като се изплати ссамо след 6 седици! Определено искам да взема едно и за баща ми! Той никак не обича да дава грешни пари…

Боян Бобоян

Живея в къща. Купих си уреда оттук с отстъпка. Изплатих си цялата сума още на първия месец, силно препоръчвам! Но купете правилното устройство – казва се Electricity Saving Box. Изчел съм тонове ревюта, всички останали продукти са боклуци.

Елена Христова

Наистина работи! Спестява ми фо 65 %! Купих го с 50% отстъпка от този онлайн магазин. Добро обслужване, бърза доставка, продуктът работи добре!

Катя Айтъмова

Момичета, Алекс е пуснал страхотно видео, което показва точно как работи устройството. Всичко е обяснено подробно. От моя гледна точка аз трябва да кажа, че се съмнявах много, но накрая реших да поръчам от официалния доставчик с отстъпка. Един месец по-късно получих сметката за тока и потреблението беше паднало с 45 %!!! За мен беше приятна изненада! Най-важното е, че е законно. Не е нужно да се опитваш да измамиш електромера, да въртиш, като единственото, което ти трябва, е да включиш уреда и да забравиш!

Савиина Тихомирова

Как точно работи това устройство? Със съпруга ми и искаме да си купим за апартамента ни

 

Electricity saving box България, инструкция, мнение, къде да купите – как да плащаме по-малко за електричество?

Здравейте, приятели!

Днес всички си задават следния тревожен въпрос: КАК ДА НЕ СЕ РАЗОРИМ ЗАРАДИ СМЕТКИТЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ? Тарифите се повишават рязко и в пъти. Моите абонати започнаха да плащат по 2-3 пъти по-високи сметки само в рамките на няколко месеца. По-рано аз просто им препоръчвах да пестят електроенергия: да използват енергоспестяващи лампи, да пускат пералнята и съдомиялната само когато машината е пълна и т.н. Но сега тези препоръки са безполезни, тъй като цените растат главоломно. 90% от нашите съграждани ще трябва да дадат цялата си заплата, за да покрият сметките за електроенергия още през декември и януари, дори да не включват осветлението и да мият всичко на ръка.

Аз знам един ефективен метод да намалите вашите сметки от 2 до 4 пъти. Длъжен съм да го споделя с вас.

Като професионалист се срамувам да призная, че не друг, а моята съседка ми отвори очите за този метод. Тя няма нищо общо с електроинженерството, така както аз нямам никакво понятие от балет. Двамата се заговорихме наскоро и тя ми разказа за едно устройство за пестене на електричество, което си купила преди 6 месеца. Тя твърдеше, че сметките ѝ за ток действително са се понижили с този уред. Иска ми се да можехте да я видите как го хвалеше! Но аз съм скептик, вярвам само на фактите — затова не ѝ повярвах, докато тя не ми показа сметките си преди и след като беше започнала да използва устройството. Вижте сами — след инсталирането му, сметката за електроенергия става 2-2,5 пъти по-ниска! На фона на настоящата енергийна криза и скока в тарифите! Можете ли да си представите?

Разбира се, като електротехник аз проявих интерес и я заразпитвах за подробности. Съседката с готовност ми разказа всичко. Тя има три деца, така че семейството използва пералнята и съдомиялната, мултикукъра и електрическата печка постоянно. Имайки предвид, че цената на тока ще повишава през ден, една голяма част от бюджета ѝ отиваше за режийни сметки. Обаче всичко се променило с Electricity Saving Box. Моята съседка го купила без особена надежда, че ще помогне, а се оказало, че е взела правилното решение. Уредът се инсталира и ползва лесно — просто се включва в електрическата мрежа. Това е всичко! Дори малко дете може да се справи с това!

Electricity Saving Box започва да работи в момента на инсталирането си. Месец по-късно вие ще се почувствате щастливи, когато получите сметката си за електричество. Преди да инсталират Electricity Saving Box, тяхното обичайно потребление на ток било 639 kW на месец, след това — 258 kW месечно — тоест два пъти по-малко!

Експериментът потвърди ефективността на Electricity Saving Box – какво е, употреба

Позволете да ви напомня, че аз имам 20-годишен опит в областта. Обаче не можех да повярвам, че подобно малко устройство може да ви помогне да спестите ТОЛКОВА МНОГО пари. Затова аз реших да си изясня на какъв принцип работи. В края на краищата, аз също трябва да икономисвам пари.

Потопих се в темата и открих, че ефективната енергоспестяваща технология е разработена в Япония. Тя се прилага широко в електромобилите, включително в широко известните коли Tesla. Тази технология е евтина и лесна за използване. Хората я прилагат успешно в домовете и бизнеса в САЩ, Япония, Южна Корея, а сега и в Европа. Най-важното е, че тази икономия е напълно законна. Единственото, което трябва да направите, е да включите Electricity Saving Box в електрическата мрежа.

Моят експеримент: Уредът ме заинтригува не само като електротехник, но и като човек, който консумира енергийни ресурси. Честно казано, писна ми да давам толкова много пари за сметки, затова реших да изпробвам Electricity Saving Box. Поръчах го директно от производителя и след 4 дни получих пратката.

В кутията беше устройството и проста инструкция за употреба. Това нещо се оказа толкова лесно за ползване, че всяка домакиня може да се справи с него.

За начало, аз включих прахосмукачката в контакта и проверих колко енергия черпи (kWh, с други думи колко пари плащаме) преди и след включването на Electricity Saving Box в мрежата.

Преди свързването на Electricity Saving Box, ватметърът показваше, че номиналната мощност на прахосмукачката е 1053V:

Показанието на ватметъра след като включих Electricity Saving Box в мрежата:

Аз не можех да повярвам на очите си: консумацията на електроенергия се понижи двойно след свързването на Electricity Saving Box!

Почувствах се засрамен, защото въпреки че съм електротехник, научих за това решение от моята съседка. Когато изчислих сумата пари, която можех да съм спестил, изпитах дълбоко съжаление, че не знаех за Electricity Saving Box по-рано.

Изминаха две седмици, откакто започнах да използвам Electricity Saving Box. Консумацията на електроенергия в къщата ми спадна с 65% за 15 дни! Умишлено не се опитвах да правя икономии и използвах домакинските уреди без никакви ограничения. Направих следната калкулация: в рамките на 6 месеца щях да спестя толкова пари, колкото е месечната ми заплата. Не е лошо, нали? Мисля, че това е чудесен шанс да избегнете да харчите безбожни суми пари за електроенергия и да похарчите тези пари за други неща. Сега не се страхувам от сметките за електричество, защото знам, че мога да спестя пари от тока. Не се страхувам, че ще затъна в дългове и ще ми отрежат на тока – моите сметки няма да останат неплатени.

Electricity saving box поръчка, цена

Моята присъда гласи: Electricity Saving Box действително работи. Сега да кажем няколко думи за цената. Аз проверих много различни уебсайтове и мога да кажа уверено, че Electricity Saving Box се продава на най-ниска цена на официалния уебсайт. Още повече, че сега там действа 50% отстъпка — така че вие можете да спестите още повече пари! При това услугата включва доставка.

Последното нещо, което искам да кажа е: не се страхувайте от сметките за електроенергия, повишените тарифи и че могат да ви спрат тока в резултат на неплатени сметки. Можете да плащате за електричество, без да задлъжнявате. С Electricity Saving Box това е лесно!

Electricity saving box форум: мнения, отзиви, коментари

Радина

Аз също купих Electricity Saving Box наскоро. Инсталирах го сама, без никакви проблеми. В резултат на това спестих доста пари в рамките на 3 месеца. Консумацията ми на ток намаля два пъти, въпреки че ползвам електричество толкова интензивно, колкото и преди. Доволна съм, че технологията работи в наша полза.

Михаил

В началото и аз бях много скептично настроен към Electricity Saving Box, честно казано. Но промених мнението си, когато получих сметката си за електричество, която беше ⅔ по-ниска от обикновено. Аз съм технически грамотен човек и съжалявам, че научих за това устройство една веотдавна. Наистина е страхотно.

Ивайло

Ну да, неплохо так, около 500 Лева ежемесячно в семейный бюджет, смотрите сами. Согласен с автором — экономии много не бывает!

Петър

Цените скачат всеки ден, опасявам се, че ще трябва да давам цялата си заплата за електроенергия. Твоята информация за Electricity Saving Box е много навременна, благодаря ти!

Калоян

Когато си купих Electricity Saving Box, аз не бях сигурен в ефективността и безопасността на този уред. Но само месец по-късно всичките ми съмнения изчезнаха — сметките ми за електричество намаляха двойно благодарение на това малко устройство. Като цяло сравнете сметките и ще видите, че Electricity Saving Box работи!

Станислав

Аз живея къща и сметките ми за електроенергия са много високи. Затова поръчах Electricity Saving Box на уебсайта на производителя и се възползвах от 50% отстъпка. Остава да видим как ще работи това нещо.

Евелина

Наскоро аз и съпругът ми се върнахме от Южна Корея. Там всички домакинства използват това устройство! Разговаряли сме с местни хора и те казват, че животът им би бил значително по-труден без това устройство. Там заплатите не са големи. Благодарение на уреда те могат да спестяват до 30-50% от сметките си за ток! Донесохме си Electricity Saving Box от Южна Корея, когато никой друг тук дори не беше чувал за него.

Кристина

Благодарение на Electricity Saving Box, аз започнах да плащам 2-2,5 пъти по-малко пари. Ето ги и доказателствата! По-добре да похарча спестените пари за себе си, отколкото за сметки за комунални услуги! Благодаря ви!