Electricity Saving Box – енергоспестяващо устройство за икономия на ток – как работи, как се използва, форум

electricity saving box как се използва

Здравейте, всички! Искам да ви разкажа как да плащате 2-2,5 пъти по-малко за електричество при това абсолютно законно. Това ще помогне на много от вас да спестят прилични пари!

Работя като електротехник вече 20 години и наскоро се изкачих до 6-ти разряд. Доколкото мога да си спомня, през цялото това време средните цени за електроенергия единствено растат. Но повярвайте ми, цените за електричество се надуват изкуствено! Затова винаги съм стараел да излъжа електромера, как ли не: от кламер и хартийка, до магнит, който да го кара да се върти наобратно.

Имам голямо семейство с три деца, така че използваме много електричество. Жена ми трябва да пере двете бебета: бодита, чаршафи, ританки… По-големият пък не става от компютъра. И така, трябва да призная, че дълго време крадях електричество, докато не смениха електромерите с новите…

Тогава започнахме да пестим потреблението и пари, започнах допълнителна работа пак като електротехник на частно. Веднъж работех в един апартамент и забелязах нещо интересно. Тъкмо бях монтирал таблото и инсталацията и собственикът започна да си работи и той. Режеше, пробиваше дупки, какво ли не прави, а на следващия ден електромерът беше засекъл едва 70 W. Но как беше възможно това? Трябваше да е 2 – 3 пъти повече!

Реших да говоря със собственика и той ми показа устройство, което намалява потреблението на електроенергия. Зет му го купил в чужбина. Не можех да повярвам на очите и ушите си! Срамота – да не знам толкова елементарно нещо досега.

След това започнах да търся информация за Electricity Saving Box и открих тази научна статия, която подробно обяснява всичко. Сега вече нямаше никакво съмнение.

Устройството е малко – с размерите на обикновена нощна лампа. Включва се в контакт възможно най-близо до електромера и веднага започва да работи, абсолютно тихо! Казва се ELECTRICITY SAVING BOX. Разбрах, че не може да се купи в обикновен магазин. Това има логика, защото това не е в интересите на правителството. Но ние плащаме данъци и бих казал, че плащаме много! Затова си мисля, че не само е рационална, но и правилна икономия – което за мен я прави честна.

Търсех из интернет и най-накрая открих уебсайт за продажбата на това устройство! Ето линк към онлайн магазина – те са изключителни доставчици на това устройство за страната ни. Ако се интересувате от принципите на действие на това устройство, гледайте видеото по-долу. Компанията ми го изпрати специално, когато попитах за повече подробности.

Вижте сами видеото и решете за себе си дали искате да спестите пари или не. Лично аз си купих три: за нас, за родителите ми и за родителите на жена ми. Мисля си защо да плащам повече, ако могат да плащам по-малко и то без да съм в нарушение?

Сега ние живеем съвсем нормално, не крадем електричество, а средно плащаме по 2-2,5 пъти по-малко за ток! Не oбичам да пилея пари. Предпочитам да ги дам за нещо за жена ми и децата! Тъщата също е много доволна от уреда. Жена ми се смее, че с този подарък нейната майка сега ме обича повече, отколкото обича собствената си дъщеря! ☺

Пожелавам ви на всички да харчите разумно и да пестите пари!

Electricity Saving Box – къде да купите, цена, поръчка

electricity saving box поръчка

Electricity Saving Box – мнения, коментари

Елена Иванова

Когато аз си купих уреда, малко се притеснявах, защотобеше нещо ново. В рамките на месец започнах да отчитам електромера и много с изненадах. Спестих 50%! Има и един важен момент – преди да включа уреда, бушоните се изключваха всеки път, щом пуснех ютията и печката едновременно. А сега не се случва! Това е. Сега поръчвам още един за подарък за майка ми! Благодаря, Алекс!

Бети Каменарска

Със съпруга ми тъкмо се върнахме от Хърватия и там всички използват това устройство! Попитах защо, а те ми казаха, че също им е трудно да се справят с реалните сметки. А с това спестяват около 30-50 %! Затова и ние си донесохме едно вкъщи. Те едва сега се появяват на пазара. Не спирам да си мисля, че можехме да си го купим още преди една година!

Димитър Милев

Мой приятел купи такова за родителите си от този уебсайт. Той ме посъветва и аз да си купя, но помислих, че се шегува, но сега аз се забавлявам, когато получа сметките за тока. Защото е лесно да се пести с Electricity Saving Box. Просто го включваш в контакта и това е всичко!

Евелина Козарска

Браво! Радвам се, че измислят такива полезни машинки! Днес не се случва често. Препоръчвам!! Плащам сметки по 2-3 пъти по-малки.

Тошо

И аз реших да опитам , може пък да работи. Цената ме устройва да опитам. Обаче се смаях като се изплати ссамо след 6 седици! Определено искам да взема едно и за баща ми! Той никак не обича да дава грешни пари…

Боян Бобоян

Живея в къща. Купих си уреда оттук с отстъпка. Изплатих си цялата сума още на първия месец, силно препоръчвам! Но купете правилното устройство – казва се Electricity Saving Box. Изчел съм тонове ревюта, всички останали продукти са боклуци.

Елена Христова

Наистина работи! Спестява ми фо 65 %! Купих го с 50% отстъпка от този онлайн магазин. Добро обслужване, бърза доставка, продуктът работи добре!

Катя Айтъмова

Момичета, Алекс е пуснал страхотно видео, което показва точно как работи устройството. Всичко е обяснено подробно. От моя гледна точка аз трябва да кажа, че се съмнявах много, но накрая реших да поръчам от официалния доставчик с отстъпка. Един месец по-късно получих сметката за тока и потреблението беше паднало с 45 %!!! За мен беше приятна изненада! Най-важното е, че е законно. Не е нужно да се опитваш да измамиш електромера, да въртиш, като единственото, което ти трябва, е да включиш уреда и да забравиш!

Савиина Тихомирова

Как точно работи това устройство? Със съпруга ми и искаме да си купим за апартамента ни