Зъбната плака, която се образува на повърхността на зъбите, ги кара да изглеждат бледожълти. Най-честата причина за жълтия цвят на емайла са пушенето и пиенето на прекалено много кафе и чай. Професионалното избелване на зъбите не е най-достъпният и приемлив вариант. Днес много хора предпочитат да избелват зъбите си у дома с лентичките Dental White Strips. Те могат нежно и ефективно да избелят емайла и да забавят появата на зъбна плака.

Ослепително бялата усмивка е ключов елемент за вашето самочувствие

Белите зъби в днешно време не са лукс, за нещо задължително. Красивата усмивка е предразполагаща и показва статуса на човек. Преди време, за да имат бяла усмивка, хората трябваше да намерят време да отидат на зъболекар и да се положат на скъпи процедури по избелване, които между другото, невинаги са полезни за зъбите, защото причиняват повишена чувствителност.

Dental White Strips са идеалната алтернатива на професионалното избелване в клиника. Те имат много предимства, като:

  • Избелване на емайла, без да се повишава чувствителността на зъбите;
  • Бързо избелване у дома само с една употреба на лентичките;
  • Възможност да се контролира интензивността на избелването на емайла на зъбите;
  • Карат ви да се чувствате самоуверени и спестяват пари.

Приложение на Dental White Strips

Преди процедурата трябва да си измиете зъбите и обилно да изплакнете устата. Махнете защитния филм от лентичките. Моля обърнете внимание, че лентичките може да се използват само веднъж. Различни ленти се използват за горната и долната челюст. Не бързайте и внимателно поставете всяка лента така, че краят ѝ да пасне на зъбите и венците ви. Това ще помогне да избелите емайла равномерно.

След като се уверите, че лентичките са поставени правилно, затворете уста. Те трябва да са леко притиснати от челюстите ви. Дръжте така 30 минути. Това време е достатъчно, за да получите очаквания избелващ ефект. Няма да изпитате болка. Лентичките са напълно безопасни за емайла и венците. След 30 минути махнете лентичките и изплакнете уста.

Да си купи Dental White Strips и да се наслади на ефективността им е достъпен вариант за всеки. Това е много по-добра алтернатива от ходенето на зъболекар. Лентичките могат да се купуват в целия свят, включително и в България.

Ефективност на Dental White Strips

Зъбите ви ще стават значително по-бели след всяка употреба на лентичките. Производителят препоръчва да използвате лентичките, докато постигнете желания цвят на емайла. Този период обаче не трябва да надвишава 3-4 дни. Това време е достатъчно, за да премахнете жълтото от зъбите и да ги накарате да изглеждат максимално естествени, без да вредите на здравето си. Лентичките не трябва да се използват по-дълго време, защото това може да доведе до повишена чувствителност на емайла.

Как да запазите резултата от избелването на емайла за дълго време?

За да поддържате зъбите си ослепително бели, трябва да се фокусирате върху хигиената, като използватевода за уста, която потиска развитието на микроорганизми и пречи на натрупването на зъбна плака. Производителят препоръчва да намалите консумацията на кафе и чай. През първите дни след избелването емайлът ви е особено податлив на оцветяващи вещества. В този период трябва да избягвате да консумирате храни и напитки, които може да оцветят зъбите ви, като червено вино.

Кой не може да използва Dental White Strips?

При услови, че се спазват всички препоръки на производителя, тези лентички за избелване са напълно безопасни. Те може да се използват от хора, които нямат признаци на инфекциозни и възпалителни заболявания в устата и гърлото (симптоми на гингивит, стоматит, тонзилит или фарингит).

Лентите не трябва да се използват при кървящи венци, зъбобол и лична непоносимост към някоя от съставките на продукта. Лентичките не трябва да се използват за избелване на зъбите на деца.