Този продукт е разработен от диетолози специално за хората, които се борят с проблема с наднорменото тегло. Съдържа само естествени компоненти. Има цялостно действие като освен че изгаря излишните мазнини, има благотворен ефект върху органите, подобрява тяхната функция и състояние. Този иновативен продукт има приятен вкус и аромат. Благодарение на това отслабването става бързо и лесно, но същевременно е вкусно и приятно. Продуктът е получил много похвали от благодарни хора, на които Chocolate Slim е помогнал да отслабнат бързо и лесно. Има хора, които са успели да отслабнат с 20 кг в рамките на един месец без никакви специални усилия, докато са подобрили цялостното си здравословно състояние.

Chocolate Slim може да се поръча в страната от всеки, който иска да има красиво и елегантно тяло без никакви усилия. Сега всеки може да отслабне вкусно.

Състав на Chocolate Slim

 • Плодовете годжи са естествен фетбърнър. Те съдържат огромен брой витамини и минерали, които допринасят за подобряването на цялостната функция на организма, подсилват имунитета и възпрепятстват липогенезата.
 • Екстрактът от гъби ганодерма подобрява работата на целия организъм, нормализира процеса на изгаряне на мазнините и метаболизма в мастните клетки, като освен това намалява “лошия” холестерол.
 • Семената от чия са източник на сила и енергия. Предотвратяват отлагането на мазнини.
 • Зърната от зелено кафе имат ободряващо, тонизиращо и възбуждащо свойство. Също така намаляват чувството на глад.
 • Цианидин, извлечен от плодовете асаи, блокират митозата на мастните клетки. Те са отличен природен антиоксидант.
 • Натуралното какао на прах укрепва имунната система, намалява апетита за сладко, има ободряващ ефект благодарение на производството на хормона допамин, докато окисляването на мастните клетки се засилва.

Тези, които биха искали да купят Chocolate Slim за отслабване в България, трябва първо да се запознаят с всичките му полезни свойства, начина на приготвяне и прием.

Уникалните свойства на Chocolate Slim:

 • Стимулира функцията на органите и системите в тялото;
 • Отделя и елиминира подкожната мазнина;
 • Прочиства тялото от токсините и холестеролните плаки;
 • Премахва целулита;
 • Предотвратява натрупването на мазнини и повторната им поява;
 • Подобрява състояние на цялото тяло, подобрява здравето и настроението.

Тъй като продуктът може да стимулира нервната система, най-добре да се приема сутрин и на обяд. Тези, които си лягат късно, могат да го пият и вечер. Chocolate Slim се препоръчва за хора, подложени на интензивна интелектуална работа или хора, които се възстановяват след заболяване и трябва да възвърнат своята издръжливост и енергия. Витамините, получени от годжи бери и семената чия, бързо премахват умората, повишават тонуса на организма и укрепват защитните му сили.

Указания за употреба

Разтворете 3 с.л. Chocolate Slim в 200 мл гореща вода и оставете да преседи половин час. Разбъркайте и пийте преди хранене 2 – 3 пъти на ден.

Ако целите да отслабнете, един месец е достатъчен. Процедурата може да се повтори отново след почивка. Тази схема няма да навреди на здравето, но ще подобри общото състояние и укрепване на тялото.

Добавката няма противопоказания освен свръхчувствителност към някоя от съставките или алергична реакция към какао.

Не превишавайте препоръчваната доза.

Допълнителни ползи

При правилна употреба помага не само за лесно отслабване, но също така има благотворно влияние върху здравето. Проучвания доказват, че добавката подобрява храносмилането и помага при изгарянето на мазнините, като същевременно човек не се чувства изморен или депресиран, както често се случва по време диети с цел отслабване. Хората, които обичат сладките храни, няма да се измъчват от постоянно чувство на глад, тъй като Chocolate Slim им предоставя всичко, от което се нуждаят. Резултатите от отслабването се запазват стабилни и не се съобщава за т.н. йо-йо ефект. Това е много важно, не само за постигане на желаното тегло, но и за трайното му запазване.

Друг важен момент е, че Chocolate Slim притежава анти-туморни и противовъзпалителни свойства и предпазва гени.

Продукт има сертификат за качество.