Модерните научни постижения и нови технологии правят възможно създаването на ефективен крем, който може да изпълни мечтата на по-добрата половина на човечеството. Не всички жени са доволни от размера на гърдите си, а всички те искат да имат идеална форма. Ето защо Bust Cream Spa е много търсен в много страни, включително България. Кремът има уникална формула и ефективност. Той има приятен аромат, попива бързо и не цапа дрехите. Няма възрастово ограничение за ползването му и е подходящ за всички жени. Днес всички жени, които мечтаят да станат по-секси и привлекателни, може да си купят това уникално средство. То лесно замества скъпите и опасни хирургични процедури.

Кога специалистите препоръчват употребата на Bust Cream Spa?

 • Стрии и белези по гърдите след раждане и кърмене;
 • Малки гърди, липса на обем;
 • Невъзможност за носене на сутиен поради професионална дейност (работа като модел);
 • Увиснали гърди поради промени, свързани с възрастта;
 • Бръчки и гънки в областта на деколтето и около шията.

Предимства на продукта

 • Обемът на гърдите се увеличава за кратко време. Гърдите стават по-закръглени, пищни и секси.
 • Повдигане на гърдите, ефект на невидимия сутиен. Допринася за привлекателни форми.
 • Подмладява и овлажнява кожата, като я прави по-мека и гладка. Премахва стриите и бръчките, родилните белези и козметичните несъвършенства
 • Предотвратява промените, свързани с възрастта.
 • Може да се използва за превантивни цели срещу стареенето на кожата и увисването на гърдите.
 • Няма странични ефекти или противопоказания (с изключение на онкологични заболявания).

100%-овата ефективност на Bust Cream Spa и абсолютната му безопасност са доказани чрез клинични проучвания. Това е подплатено и със сертификат за съответствие, мнения на медицински експерти и множество препоръки от благодарни жени. Благодарение на този продукт милиони жени са избегнали операцията, за да променят формата на гърдите си. След един месец редовна употреба кремът увеличава размера на гърдите и кожата се подмладява с 10-15 години без никакви негативни последствия за здравето.

Състав

Формулата на Bust Cream Spa включва само природни съставки. Лекарството не съдържа ГМО компоненти. Кремът може да се използва на всяка възраст, не изисква мнение на специалист и не крие риск от негативни последствия.  Периодът на употреба не е ограничен и кремът може да се използва до пълното решаване на проблема. Гърдите ще придобият естествена красота и младост.

Указания

Преди да нанесете продукта, изцяло почистете кожата с кърпа. Разнесете крема равномерно по повърхността на гърдите, като не забравяте зоната на деколтето. Кремът нежно се втрива в кожата с масажни движения от върха към основата. Процедурата трябва да се повтаря два пъти на ден, сутрин и вечер. Благодарение на активните съставки след 7 дни редовна употреба ще се радвате на забележителни резултати. След 30 дни гърдите ще се уголемят с няколко сантиметра. Курсът на лечение не трябва да надвишава 2 месеца, последвани от почивка. Ако е необходимо, курсът може да се повтаря до получаване на по-значителни резултати или до затвърждаване на ефекта. Не забравяйте, че всичко трябва да се прави умерено. С лекарствата не трябва да се злоупотребява, независимо колко качествени и безопасни са те.

Кремът ще ви накара да забравите чувството на колебливост, когато си избирате дрехи – дълбоко деколте или по-добре не? От сега нататък вашите гърди и деколте ще изглеждат секси и много привлекателни. Такъв цялостен подход към решаването на проблема гарантира 100% успех.