Нашата коса, която често страда от нездравословния ни начин на хранене и външните въздействия, сега може да се запази завинаги красива и плътна! Органичната маска за коса Bliss Hair Home System е нова разработка, която е преминала много тестове, за да се потвърди, че укрепва, стимулира растежа, заздравява косата, за да не е чуплива и безжизнена, със 100% ефикасност. Изключително лесна ползване, маската се предлага на достъпна цена и бързо набира популярност.

Уникално съдържание на маската Bliss Hair Home System

Органичната формула на Bliss Hair Home System включва богат витаминен комплекс, в който всеки от компонентите е в форма, позволяваща максимално усвояване. Всички витамини са получени от растителни компоненти:

 • Маслото от енотера е богато на мастни киселини омега-3 и гама-линоленова киселина, която пряко влияе на фоликулите и възстановява скалпа;
 • Етеричното масло от черен пипер стимулира кръвообращението и подобрява подхранването на корените на косата. Нормализира всички метаболитни процеси и косата започва да нараства по-добре и да капе по-малко;
 • Етеричното масло бай е уникално вещество, което отключва процеса на регенерация в самото сърце на фоликула и косъма. То премахва пърхота и нормализира степента на омазняване на скалпа;
 • Стемоксидин е компонент, който създава перфектна среда за стволови клетки, активира латентните фоликули и стимулира активно растежа на косата.

Благотворните масла изглаждат структурата на епидермиса, правят косата по-красива и по-здрава.

Как действа Bliss Hair?

Ако използвате маската стриктно следвайки инструкциите, ще видите положителна промяна в състоянието на косата:

 • Всички космени фоликули се възстановяват и косата пада по-малко. Косата ви изглежда по-здрава, силна и гъвкава;
 • Но-бързо израстват нови косми и косата постепенно става по-гъста;
 • Прическата е по-привлекателна, жизнена и блестяща;
 • Косопадът спира напълно.

Използването на маската за коса възстановяване и растеж Bliss Hair ще ви помогне да си възвърнете някогашната красота на косата, да се отървете от плешивите участъци и да преобразите крехката и слаба коса в могъщ водопад от блясък и жизненост. След като използвате продукта, можете да се радвате на всякакви прически!

Продуктът може да се използва за предотвратяване косопада и отслабване на косата. Ако наскоро сте боядисвали косата си, къдрили или удължавали, Bliss Hair Home System ще ви помогне да сведете до минимум отрицателното въздействие на процедурите.

Клинични изпитвания на комплекса Bliss Hair Home System

Широкомащабните тестове на Bliss Hair приключиха преди няколко месеца. Изследването разкрива невероятни резултати.

Мъже и жени, използвали маска в продължение на 2 седмици:

 • Косопадът изчезва при 90% от хората;
 • Косата се заздравява и става по-малко чуплива при 95% от хората;
 • Цъфтящите краища изчезват напълно или значително намаляват в 97% от случаите.

Косата става мека и блестяща. Това съобщават всички участници в проучването.

Органичните продукт Bliss Hair Home System е най-бързият и най-лесният път към красивата коса със 100% гарантиран резултат без никакви странични ефекти!