Почистването на кожата, особено на лицето, е важен аспект от грижите, които полагаме за себе си. Повечето хора знаят, че кожата изисква правилно почистване. Но истината е, че не всеки разбира колко важно е да се премахнат мастните “натрупвания” и другите видове мръсотия от епидермиса.

Отстраняването на мастните натрупвания, включително така наречените черни точки, ще позволи на кожата да получи нужното количество полезни вещества и кислород по-бързо и по-добре. Това също така намалява риска от възпалителни процеси по кожата. Невъзможно е да се отървете от пъпките веднъж и завинаги. Но ако изберете висококачествените продукти за грижа за кожата, можете да поддържате лицето чисто и да предотвратите тяхното повторно появяване.

С тази цел учените са разработили невероятната формула, която лекува комедоните (черни точки) без да се уврежда епидермиса и се грижи за кожата.

Що за продукт е това?

Black Mask е новаторски биопродукт, който не само ефективно премахва всички черни точки, но прави кожата здрава, чиста и перфектно гладка. Благодарение на естествените му съставки той действа нежно в подкожните и повърхностните слоеве на епидермиса. Така мъртвите частици, заедно натрупаната мръсотия, се премахват лесно от порите без да причиняват зачервяване или дразнене.

В допълнение уникалната маска е идеална за мазна и проблемна кожа, тъй като успокоява раздразнението и премахва акнето.

Състав

Основният компонент на тази невероятна пийлинг маска е въгленът. Той почиства кожата така, че когато всички комедони, натрупвания на мазнини, остатъци от козметика и прах са отстранени от кожата, порите се стягат (не се разширяват), без това да вреди на клетъчната структура на епидермиса.

Съставът на Black Mask също така включва естествени витамини и полезни микроелементи, които подхранват и подмладява епидермиса.

Свойства на Black Mask

Според експерти в красотата Black Mask има уникални свойства и ползи. Пийлинг маската почиства кожата и се грижи за кожата по начин, който спокойно може да се сравни с грижите в професионален салон за красота. Благодарение на естествения състав този продукт е в състояние да:

 • Премахне зачервяването и избелването на кожата;
 • Нормализира мазната кожа, намалявайки активната секреция на подкожни мазнини;
 • Стегне порите;
 • Премахне мъртвите кожни клетки и частиците мръсотия от порите;
 • Премахне токсините;
 • Унищожи вредните микроорганизми;
 • Нежно да изчисти кожата по естествен начин.

Маската е толкова ефективна, че след първото приложение, кожата не само става по-чиста, но също подобрява цвета и външния си вид.

Употреба на маската

Black Mask съдържа само натурални съставки. Затова няма странични ефекти, никакви неблагоприятни последици и нейното прилагане не предизвиква алергични реакции.

Преди закупуване на продукта, проучете внимателно инструкциите. Желателно да е си направите парна баня на лицето преди почистването. Трябва да направите следното:

 • Покрийте лицето си с топла (до 45° C) кърпа за пет или десет минути;
 • След това задръжте лицето си над гореща отваря от лайка или мащерка или гореща вода с морска сол;
 • Измийте лицето с гореща вода;
 • След парата почистете лицето си с леко търкане или друг пийлинг продукт.

Нанесете тънък слой от маската с четка върху суха кожа. Двадесет минути по-късно, когато маската е напълно изсъхнала, внимателно отлепете филма от лицето. Не нанасяйте маската на кожата около очите.

Ефективност на маската

Преди да поръчате маската, трябва да сте наясно как точно ще ви помогне и какви проблеми премахва. Уверете се, че знаете вашия тип кожа, тъй като продуктът е ефективен само ако използва систематично, и в зависимост от типа кожа, можете да го използвате веднъж седмично или няколко пъти седмично.

Black Mask може да премахне много кожни проблеми, включително черните точки по напълно естествен начин, в рамките на кратък период от време.