Black Latte за отслабване – какво е, как се приема/пие, състав/съдържание

Уморени сте от наднормено тегло? Не можете да отслабнете? Или, едва губите тегло, и отново трупате излишни килограми? Наистина искате да носите любимата си рокля, но не можете да “влезете в нея”, а да си купите хубави дрехи за вас е огромен проблем?

black latte бг мама

“Благодарна съм на хората, които ме наричаха дебелана и се отнасяха към мен със снизходителност. Ако не бяха те, тогава все още щях да съм същата, каквато бях – дебела” – казва Мария Йорданова, която отслабна с 26 килограма. По пътя към красивото тяло тя е опитала много различни диети, но най-ефективен се оказа един много лесен начин. За този метод, след който излишните килограми не се връщат дори след като отслабнете, Мария разказва подробно. Ето нейната завладяваща история…

Никога не съм била крехко момиче, но излишните килограми не ми даваха никаква специална причина да комплексирам. След като срещнах бъдещия си съпруг, Семьон, напълно се отпуснах и се усетих само тогава, когато станах много дебела.

Когато срещнах Семьон, напълно се отпуснах и се усетих само тогава, когато станах много дебела.

Със Семьон сме заедно повече от 7 години и през това време ни се родиха две деца. Но доскоро имахме така нареченият “гостуващ брак”. Семьон живееше в апартамента си, работеше много и идваше при мен на гости. А после отново си тръгваше.

Още от самото начало на нашата връзка непрекъснато чаках, кога ще ми направи “предложение”. Това беше моята мечта!

Кога ще ми направи “предложение”. Това беше моята мечта!

След като забременях с първото дете, реших, че сега със сигурност ще се оженим. Но не стана така, както предполагах. Семьон продължи да идва и да си тръгва, а аз продължавах да го чакам…

Когато се роди най-големият ни син, аз и Семьон бяхме много щастливи. Той осинови детето, заобиколи ме с грижа, помогаше ми във всичко. Усещах, че ни обича, но по по-особен свой си начин.

Синът ни навърши 2 години, решихме да отидем на почивка заедно за 2 седмици. Море, слънце и пясък. Толкова ми липсваше почивка!

Египет с добър хотел, топъл плаж и с всичко включено в цената, беше идеалният вариант за нас.

black latte форум

На плажа изведнъж забелязах, че Семьон дълго гледа едно момиче. Не казах нищо, а просто реших, от своя страна, да наблюдавам Семьон. Отначало си помислих, че се е влюбил от пръв поглед. Но малко по-късно той промени обекта на вниманието си и също започна да наблюдава внимателно друго момиче, после трето и така нататък до безкрайност!

Полудях! Сякаш аз и синът ни не съществувахме!

Той просто харесва слаби момичета!

Никога не съм искала да изглеждам като ревнива глупачка, така че, като се успокоих малко, започнах да анализирам. И бързо разбрах, че всички тези момичета, които той наблюдава от няколко дни, имат едно общо нещо – те са два пъти по-слаби от мен! Сякаш ме удари мълния – просто той харесва слаби момичета! И може би това е причината за поведението му в нашите отношения???

Дори имам снимка, на която той ме държи на ръце, и гледа поредното “кльощаво” момиче и се възхищава:

black latte как се приема

Семьон никога не ми е казвал, че не харесва фигурата ми. Той никога не ме е молил да отслабна, нямаше нищо подобно. Но не ми правеше и предложение, което чаках.

Тези мисли не ме даваха мира, и започнах да се тъпча с всичко включено в цената. Аз ядох там като за трима в продължение на 2 седмици.

След като се върнах от ваканция, се качих на кантара и се шокирах. От слънчевия Египет заедно с тена докарах и 9,5 кг. Едва не изпаднах в депресия.

Започнах да изучавам в интернет темата за загуба на тегло и няколко седмици по-късно разбрах, че съм бременна с второто ни дете! Почивката бе плодотворна в истинския смисъл на думата. Ясно е, че в това състояние не мислех за отслабване…

Непрекъснато ми се въртеше в главата мисълта, че Семьон не ме харесва като жена

Непрекъснато ми се въртеше в главата мисълта, че Семьон не ме харесва като жена. За малко щях да си направя аборт. Много се радвам, че Семьон категорично ми забрани да мисля за това.

Така се появи и второто ни дете, също син. И всичко се случи отново. Семьон осинови детето и постоянно ни заобикаляше с любов, грижа и внимание. Но само в онези часове, когато беше с нас. В апартамента ми, както и преди, нямаше нито едно от нещата му, с изключение на четката му за зъби, а аз превключих вниманието си върху децата, опитвайки се да не мисля за всичко останало.

След като престанах да кърмя, усетих, че мислите за отслабване отново започват да ме завладяват. Не можах да забравя тази почивка, пред очите ми стоеше страстният поглед на Семьон, вперен в слаби момичета, а в нашите отношения все още нищо не се променяше. Точно тогава тежах 88 кг.

Точно тогава тежах 88 кг.

И се реших! Какво ли не опитах: диети, сигурно 10 на брой, различни фитнес тренировки, обвивки, някакви супер сауни, специални масажи и др. и т.н. Всичко това изобщо не ми помагаше или помагаше временно – веднага щом губих тегло, не успявах да се обръна назад, и килограмите се връщаха.

И тук се засичам в магазина, в отдела за торти и складки едно момиче, Цвети , с което бяхме заедно в родилното, когато раждах второто ми дете. Едва я разпознах, тя беше един и половина пъти по-дебела от мен, а а сега беше 3 пъти по-малка, отколкото след раждането!!!

– Невероятно! – казах аз развълнувано вместо да я поздравя . – Гледам те и не вярвам на очите си! Цвети, наистина ли си ти?!

– Какво, малко отслабнах, нали? – усмихвайки се, попита тя, купувайки тортички.

– И ядеш сладки неща? Как успя? Как??? Аз опитах да спортувам, да пазя диети, всякакви сауни и какво ли не съм опитвала! Е, максимум минус 3 кг за една седмица, а след това рязко плюс седем! – тогава почти виках, запомних този момент, защото хората започнаха да се обръщат.

– Мария, какви диети, какви сауни, какви ги говориш? Всичко е ясно с теб. Хайде да отидем у нас, докато съпругът ми е на работа, а детето в детската градина. Аз с тортички, а ти с гореща вода, и ще си поговорим – възкликна Цвети лукаво, примигвайки – ще ти разкажа всичко, ще ти покажа и дори ще ти дам да опиташ.

– Мария, какви диети, какви сауни, какви ги говориш?

Бях невероятно заинтригувана и веднага се съгласих. Освен това, Семьон заминаваше на следващия ден в командировка за две седмици, така че ден преди това той изцяло реши да се посвети на децата. И можех да се отпусна малко.

Цвети е отслабнала с 33 кг буквално за 3,5 месеца след като е приключила да кърми. Не е пазила диети, не е умирала от глад и не е ходила на фитнес. Водила е обичаен начин на живот, без да се ограничава.

Тялото й е станало слабо като на младо момиче. След такава загуба на тегло, колкото и да е странно, тя няма нито една стрия. Тогава си помислих, че моят Семьон би я изпил с поглед.

Но най-силни емоции изпитах, след като научих колко лесно тя е постигнала това, колко просто и безопасно всеки желаещ може да отслабне. Рецептата й за загуба на тегло беше просто шокираща за мен!

Спомних си много добре какво изпитвах аз, когато се опитвах да отслабна. Това беше някакъв ад! Спомних си депресиите на фона на диетите, тъй като непрекъснато се карахме със Семьон по онова време, спомних си моментите, когато започвах да ям, без да спирам. И се мразех за това.

Дори ми беше малко обидно за това, че минах през всичко това, защото всичко това беше напразно и трябваше да отслабвам по напълно различен начин. Но не бях много разстроена, защото сега знаех точно какво да правя.

И сега слушайте внимателно това, което ми разказа Цвети!

Най-ефективният продукт за отслабване е активният дървесен въглен. След като попада в тялото, той премахва токсичните вещества от тялото чрез два механизма. Първо, поради абсорбция и пореста структура. Второ, поради каталитична редукция (процес, който кара негативно заредените йони на замърсителя да бъдат привлечени от положително заредени въглеродни йони).

Активният въглен свързва токсините в човешкото тяло и поради свързването на техните молекули бързо ги отстранява през дебелото черво.

Любопитно е, че повечето от полезните свойства на активния въглен са открити още от жителите на древна Индия и Китай, които използвали въглен за пречистване на водата за напитки и вино. Няколко века по-късно диетолозите наричат активният въглен един от най-добрите продукти за детоксикация.

Вкъщи Цвети ни направи лате. Обаче не обикновно, а черно. Отначало бях изненадана. Но вкусът на напитката се оказа почти като обикновено кафе със гъста млечна пяна – много вкусно.

“Това е тайната на моето отслабване – лате с активен въглен Black Latte“, – каза Цвети. И ми показа пакет с черен прах, от който тя приготви напитката.

“Това е тайната на моето отслабване – лате с активен въглен Black Latte “, – каза Цвети. И ми показа пакет с черен прах, от който тя приготви напитката. Нямате нужда от специална кафе машина, за да приготвите тази напитка. Можете просто да го разредите в чаша с гореща вода.

Достатъчно е да се пие веднъж на ден, за предпочитане сутрин. Тогава всички излишни калории, които ще поемете през деня, просто няма да се превръщат в мазнини. Можете ли да си представите? да, това е мечта!

black latte българия

— Но това не може да е истина! Толкова просто? — измърморих аз.

– Да, вярваш или не – разбира се, е твой избор. Ако ти харесват трудности – обичайте ги и нататък. Нали искаше да разбереш, как успях да отслабна? Казах ти. И сега – помисли сама. Аз не съм продавач, не целя да те накарам да си купиш нещо. Ако искаш – опитай. Ако не искаш – пий повече вода, можеш дори да спреш да ядеш напълно. Между другото, искаш ли десерт? – попита ме Цвети, протягайки любимия ми еклер.

– Не, благодаря. Трябва да тръгвам.

Тогава не знаех, че този един час и половина ще преобърне бъдещия ми живот с краката нагоре…

Обменихме телефонни номера с нея и аз си тръгнах. Прекарах един час и половина с Цвети. Тогава не знаех, че този един час и половина ще преобърне живота ми…

Пристигнах у дома като ужилена. Веднага включих компютъра и си поръчах Black Latte от сайта, който ми даде Цвети. След три дни колета беше в ръцете ми и всичко започна!

Претеглих се. Кантара показа 88,4 кг. От този момент нататък всеки мой ден задължително включваше една чаша лате всяка сутрин.

На следващата сутрин отново се претеглих – 88.5 кг. Плюс 100 грама! Да кажа, че съм разстроена, е все едно нищо да не кажа! Почти се паникьосах.

Започнах да звъня на Цвети.

– Мария, успокой се. Ще започнеш да губиш тегло след 4-5 дни. Просто продължи и това е. Забрави за кантара за 5 дни. След това се претегли и виж какво ще се случи – отговори Цвети интригуващо.

Продължих. Специално без да променям нищо в начина си на хранене, просто пиех всеки ден една чаша Black Latte сутрин – беше ми много интересно, какво ще се случи след това. Все още не вярвах, че ще започна да отслабвам, без да променям нищо в храната и начина си на живот.

На шестия ден сутринта, треперейки, стигнах до кантара, качих се и затворих очи. Беше ме страх да погледна кантара, но след няколко секунди внезапно отворих очи. Кантара показа 83,3 килограма.

Свалих 5 килограма и 100 грама през първите 5 дни, без да променям нищо в храната или да правя каквито и да било упражнения!

Запомних тези първи цифри на моя успех. Това беше невероятно! Сърцето ми щеше да изскочи от гърдите, едва дишах от вълнение! Успях!

През следващата седмица менюто ми беше същото, ядох това, което ядох по принцип. Освен че всеки ден пиех една чаша сега толкова любимо Black Latte .

Търпях и не се качвах на кантара, но без кантар усещах, че губя тегло. Понякога изпитвах приятна топлина в ръцете, стомаха и бедрата си. Бях заредена с колосална енергия, която отдавна не съм имала. Някъде изчезна постоянната умора.

Седмица по-късно се претеглих, замалко щях да припадна. Тежах 74.7 килограма. Това означаваше, че през следващата седмица свалих още почти 9 кг!

След 12 дни станах по-лека на 13 килограма и 700 грама!!!

Представете си, че именно сега сте отслабнали. Представете си как се чувствате. Почувствайте колко ви е добре от факта, че се харесвате. И тогава ще разберете, какво усетих аз.

Разбира се, забелязах, че дрехите ми започнаха да изглеждат върху мен като “чувал”. Но да отслабнеш за по-малко от 2 седмици с 14 кг – не можех да повярвам на очите си!

Преди завръщането на Семьон от командировка, оставаха 2 дни. Аз летях, сякаш на криле, като си представях реакцията на Семьон на моята промяна. Децата също много чакаха татко в очакване на подаръците, които той винаги им донасяше от служебните си пътувания.

В деня на пристигането на Семьон приготвих празнична вечеря, куп вкусни ястия и дори за пръв път от много години приготвих любимата му торта – Прага. Вече почти не се страхувах да ям сладки неща!

Семьон пристигна точно навреме, когато току-що сложих масата. Децата, като чуха шума на вратата, се втурнаха в коридора, за да посрещнат баща си.

Вратата се отвори, на прага стоеше Семьон с голям букет цветя и кутии с детски подаръци. Момчетата се нахвърлиха върху баща си и той, като ме видя над главите на децата, се стаписа. Кутиите от ръцете му паднаха на пода. Паднаха и цветята.

Децата подскачаха от щастие, взимайки кутиите, а Семьон, неспособен да откъсне поглед от мен, се наведе да вдигне букета.

След няколко секунди останахме сами в коридора. Семьон стоеше с букет цветя, сякаш омагьосан. Аз избухнах в смях, взех цветята от ръцете му.

– Какво ти става? Хайде влизай по-бързо!

– Ти … Това… Но как??? – Семьон не можеше да дойде на себе си.

– Е, ще ме целунеш ли вече или така ще стоиш?

Семьон изведнъж ме сграбчи, взе ме на ръце и започна да ме целува, а аз още повече се засмях. Той направо целия светеше, с цялото си сърце усещах, че той ме харесва.

– Добре, добре, пусни ме, измий си бързо ръцете и хайде да вечеряме.

Цялата вечер Семьон не беше на себе си, а когато сложих децата да спят, той се нахвърли върху мен, сякаш за пръв път. Беше нощ на безумна любов, която не можех да си спомня – не бях се чувствала толкова желанна от много години. Напълно изтощени, заспахме едва на сутринта.

На другата сутрин внезапно Семьон предложи да отидем заедно на море за 10 дни. Сключили са някаква успешна сделка на работа, и като бонус им дават почивка и и добри премии.

Бях на седмото небе от щастие — такова наистина добро утро не е имало много, много, много отдавна!

По това време работих като счетоводителка и ръководех няколко фирми, работейки предимно у дома. В близко бъдеще не се предвиждаше никаква упорита работа и лесно можех да замина за 1-2 седмици, затова се съгласих без колебание. Децата също бяха доволни, защото ще ходим на море!

Този път изборът падна върху Тунис. Това беше двустаен апартамент в много добър 4-звезден хотел. Пътуването отново включваше All inclusive – отлично изпитание на моята тайна рецепта! И, разбира се, бях просто нетърпелива да видя поведението на Семьон по време на почивката.

Цялото му внимание беше приковано само върху мен. Да, това беше моята лична победа!

Една седмица по-късно вече се излежавах ме на топлия тунизийски плаж, наслаждавайки се на невероятно чистото море и шума на вълните. Семьон не изпускаше поглед от мен и не ме оставяше и за минута. Цялото му внимание беше приковано само върху мен. Никога не съм го забелязвала да гледа някой друг. Да, това беше моята лична победа!

Ядохме на корем, не се ограничавах в нищо. Месо, картофи, бира, бъркани яйца с бекон, кифли, торти – храненията ми включваха пълен набор от тунизийски ол инклузив. Ядох малко, не ми се ядеше много. Разбира се всеки ден не забравях всяка сутрин да пия чаша Black Latte.

black latte състав

И вечер, след като децата, уморени от игри и плуване, заспиваха, ние със Семьон пиехме вино, стояхме прегърнати на балкона на стаята си, говорихме си за всякакви различни неща и гледахме голямата луна. Тогава Семьон ме взимаше на ръце и ме отвеждаше в спалнята, където се любихме със страст, която никога не е имало от деня, в който се запознахме. И така беше всеки ден. Чувствах се божествено!

Последната вечер, преди да си тръгнем, със Семьон стояхме на балкона и той загадъчно ме помоли да затворя очи. Затворих очи, чух, че бързо влезе в стаята и се върна.

– Отвори! – каза Семьон развълнуван.

Отворих очи. Пред мен стоеше Семьон на дясното коляно. В ръцете си държеше златен пръстен.

— Мария, омъжи се за мен!

Направо ми причерня. Чаках този момент 7 дълги години!

Всеки ден чаках тези думи от него. Сънувах ги, много пъти си представях как ми казва това. Усетих, че сълзите бързо започват да покриват очите ми.

— Шегуваш ли се? – тогава не можех да кажа нищо по-умно.

— Не, изобщо не се шегувам! Ти си най-страхотната и прекрасната жена на света, искам да станеш моя съпруга. Истинска съпруга! Вече не искам да идвам и да си отивам. Искам винаги да сме заедно!

Разревах се и се хвърлих на врата на Семьон, шепнейки през сълзи: “Съгласна съм!”

Веднага след като пристигнахме вкъщи подадохме молба в гражданското.

Забравих напълно за теглото си. За 10 дни почивка all-inclusive с Black Latte свалих 7,5 кг.

След всички тези събития напълно забравих за теглото си. Претеглих се след като се прибрахме у дома. Този път за 10 дни почивка all-inclusive с Black Latte свалих 7,5 кг. Това, разбира се, не е 1 кг на ден, както беше в самото начало, но аз ядох по време на почивката, леко казано, не по същия начин, както винаги.

black latte как се пие

Тогава дори не се опитвах да отслабна. Black Latte започнах да пия през ден. Но въпреки това, преди сватбата загубих още 5 килограма.

Сватбата ни със Семьон беше много забавна, Цвети беше моята свидетелка – ние много се сприятелихме през това време. Изключително съм й благодарна за тази невероятно лесна рецепта за отслабване.

Семьон призна, че той винаги тайно е искал да съм слаба.

По-късно Семьон си призна, че моето преобразяване просто го подлуди Семьон призна, че той винаги тайно е искал да съм слаба, и че постоянно ме представял точно по начина, по който изглеждам сега. Разбира се, той никога не ми е казвал това, защото не е искал да ме обиди. В края на краищата той е много внимателен!

black latte какво е

P.S. Ето че вече 3 месеца Семьон и аз официално сме съпруг и съпруга. Сега сме ангажирани с обмяна на нашите два апартамента за един общ, голям, където на всички ще ни е просторно и удобно.

Сега тежа 62 килограма и 300 грама и теглото ми не се качва, въпреки че вече от един месец престанах да пия Black Latte. В крайна сметка свалих 26 килограма и 100 грама и дори след повече от 7 години взаимоотношения, продължавам да се къпя в любовта на моя Семьон. Това, ще ви кажа аз, е фантастично усещане, което заслужавам!

black latte за отслабване

Отслабнах с 26 килограма и 100 грама. Моята мечта се сбъдна!

Моята мечта се сбъдна! И всичко се случи дори много по-добре, отколкото мечтаех! Да, помогна ми момента, когато срещнах Цвети. Но това беше просто шанс. Аз просто се възползвах от него.

Тези шансове изпадат на всички., макар и рядко. Но много от нас от безкрайни ежедневни грижи, липсата на пари и недоверие към всичко, го изпускат.

Опитайте се да видите своя шанс винаги и във всичко: във всички събития около вас, в хората, които по някаква причина срещате по пътя на живота ви, в истории, които по някаква причина сте забелязали и които сте прочели, във всичко! И когато г забележите — хванете го с цялата си сила! Това е най-голямата тайна за постигане на истинско щастие. Използвайки своя шанс, ще видите – вашият живот ще бъде много по-добър, отколкото сега можете да си го представите.

Когато слушах Цвети, първоначално си помислих, че това не може да е истина. Но аз все пак реших да опитам рецептата й, това Black Latte защото не ни е дадено да знаем всичко предварително. Аз можех просто да се усмихна скептично и да продължа. И тогава нищо не би се променило! Освен това дори нямаше да знам, че изпуснах своя шанс…

Къде да купите Black Latte – поръчка в България, Black Latte в аптеките, цена

За тези, които наистина твърдо са решили да станат щастливи, красиви, привлекателни и неудържимо желани, ще направя същото, което направи Цвети за мен, когато дойдох при нея на гости. Ще ви покажа къде да намерите уеб сайта на производителя на Black Latte за който тя ми разказа. Просто кликнете върху зеления бутон с надписа “Премини към сайта на производителя” по-долу и страницата ще се отвори. Всичко останало е във вашите ръце.

black latte къде да купите

Black Latte форум – коментари, мнения, отзиви, бг мама

Моника

Просто трябваше да ядете по-малко от самото начало!

Принцеса

Сама си е виновна! изобщо ли не е наред с главата, да напълнее почти до 90 кг? Ясно е, че мъжът й се оглежда. Аз толкова не съм надебелявала, но с помощта на Black Latte също отслабнах през пролетта. С 8 кг за няколко седмици, всичко се оказа перфектно. Нямам нито една стрия! Защо да пазите някакви диети, да се измъчвате с непонятни обвивки???

Иванка Петрова

да, най-напред надебелей до 100 кила, а след това се чуди защо не те взимат за жена. ясно е, че всички мъже харесват слаби момичета.

Галя Констадинова

Прочетох всичко, погледнах и стигнах до извода, че никой не виждат в огледалото очевидното. Оттук идва проблемът. Бях същата, надебелях доста, а после също започнах да пия Black Latte . Резултатът е минус 19 кг. Ясно е, че много хора започват да се съсипват от глад или спорт, защото не вярват в различни средства. Но никога не знаете със сигурност, докато не опитате.

Теодора

замалко да се разплача, когато четох как той й прави предложение, толкова е хубаво, че има такава любов и такива двойки!

Диди Николова

Това е чудесно! Бих искала да изглеждам така след второто раждане! Браво на вас!

Вили

Искам да попитам, за всички ли този Black Latte е подходящ?

Радостина

Вили, майка ми е на 59 години и отслабна с 12 кг с помощта на този продукт, тежи почти колкото мен. Всичко е нормално, изобщо няма странични ефекти, 100% естествен състав.

Виктор Йорданов

Съпругата ми и аз отслабвахме с Black Latte. Тя го поръча веднага щом се появи на пазара в България. В резултат тя свали 13 кг, аз 18 кг. Жена ми избщо стана като моделка, кожата й не се отпусна и не увисна. Ах, вече нямам бирено коремче, дори вече ми липсва!

Мариана Кръстева

Виктор, спомняте ли си от къде го е поръчвала съпругата ви? В самото начало всичко е много добро, а след това с времето се появяват различни фалшификати, измамници и т.н.

Виктор Йорданов

Тя го поръча направо от сайта на производителя, в статията има зелен бутон. Ето линка: кликнете върху него и ще преминете към сайта, от който имате нужда.

Роза

Това е толкова страхотно, сега мога да ям различни лакомства и да не се притеснявам, че до края на седмицата няма да мога да вляза в моите рокли и поли)) Просто страхотно!

Яна Стефанова

Аз свалих 12 килограма през първия месец, и още 8 кг – след втората, сега приключвам следващия курс с Black Latte. Мисля, че до края на този курс, общото ще сваля около 25 килограма. Мисля, че това е страхотен резултат за по-малко от три месеца. Не вярвайте на глупостите, че е невъзможно да отслабнете без диета.

Сашка Петкова

Яна, бихте ли могли да покажете вашите снимки преди и след, много ми е интересно!!!!

Яна Стефанова

Разбира се, аз не се срамувам. Направих колаж от две снимки на телефона си преди и след

black latte мнения

Сашка Петкова

Егати, мерси!!!! Хубава сте били!!!

Яна Стефанова

Кажете на съпруга ми това, който ме напусна преди шест месеца и преди месец се върна. И на моите думи, нали си тръгна, защо се върна? той отговори, че никога не би си тръгнал от такава като мен сега и дори няма да си помисли да го направи

Роси

Свалих само 9 килограма за един месец, бях много разстроена – очаквах повече. Все пак, около 15-20 за един месец е по-скоро слух.

Ани

На мен много ми харесва, че отслабваш постепенно и не травмираш тялото си. Свалям 3-4 кг на седмица стабилно. За един месец — свалих 12! Смятам, че не е толкова малко, грях е да се оплаквам!!!

Светла Вълчева

Вчера пристигна Black Latte, веднага започнах всяка сутрин да пия чаша Black Latte и разбрах, че не искам да ям изобщо!!! Блокира усещането за глад просто перфектно, сега ще изчакам резултатите. Съгласна съм дори на 200 грама на ден

Златка

Светла, можете ли да покажете как изглежда опаковката?

Светла Вълчева

Да, разбира се, ето

black latte форум

 

Ралица

Имах неприятно преживяване с Black Latte. Никога повече няма да го пия и на никого не бих го препоръчала. Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен – независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея.

Поли

Хора, защо толкова злоба изпитвате? Трябва да ядете по-малко, сами сте си виновни, сами сте се тъпчили до такава степен и т.н. Когато се гледате всеки ден в огледалото, може да не забележите как се променяте. Правилно тук някой каза, че не виждате в огледалото очевидното. Много добре разбирам Мария. Напротив, аз съм щастлива за момичето. И фактът, че тя не е вярвала, че лесно може да отслабне, сега хората толкова много пишат за различни средства за отслабване. И всъщност 80% или 90% от тях практически не действат. Какво да прави? Тя не е знаела, че Black Latte е толкова ефективен. И не само тя, много все още не знаят за това.

Соня Галева

Абе кой не знае? Моят съседка в началото на миналия декември започна да пие това лате. Затова посрещна Новата година в рокля, която е носила на абитуриентския си бал преди 10 години! За един месец тя свали 12 килограма, всичките мъже не сваляха поглед от нея, започнахме да ревнуваме.

Блага Кочева

Семьон е сладур)))? Мария, трябваше отдавна да се вземеш в ръце. Разбира се, сама си виновна за това, че си страдала от наднормено тегло. Ядосана била, ха! Очевидно е, че той харесва слаби момичета, а тя какво си мисли? Нека да благодари, че никой не успял да го омае. Соня е права, че кой за Black Latte нищо не знае? Може би само този, който не му пука за себе си и за теглото му. Всички, които искат, отдавна са отслабнали с помощта на Black Latte. И тук няма значение дали да вярвате или не!