За по-голямата част от жените увисналите гърди може да са истинска трагедия. Ето защо те винаги са се опитвали да намерят метод, с който да направят гърдите си по-еластични и по-привлекателни. Разбира се, може да отидете на пластичен хирург, който ще възвърне предишната форма на гърдите и дори ще я подобри, след като получи прилична сума пари. Но не всеки е готов да го направи, като се има предвид, че цената може да е доста висока.

BigBust идва, за да ви спаси. Това е крем, който се използва за повдигане и уголемяване на гърдите. Той може да помогне на всяка жена да стане по-уверена и секси. Основното предимство на крема е, че той е алтернатива на пластичната операция. Освен това, кремът е абсолютно безопасен, което се потвърждава от удостоверение, издадено от СЗО.

Какво кара гърдите да увисват?

Гърдите може да изгубят своята еластичност по няколко причини:

 1. Загуба на еластичност, свързана с възрастта;
 2. Хормонални трансформации, които причиняват атрофия на млечните жлези;
 3. Големите гърди увисват, повлияни от собствената си гравитация;
 4. Увеличаване на гърдите поради бременност и кърмене.

Елиминирането на последиците от тези фактори може да бъде предизвикателна задача. Ето защо много жени се отказват и се опитват да коригират формата на гърдите с помощта на сутиени. Но това решение е заблуждаващо, тъй като, когато една жена е гола, например, в присъствието на любимия си, увисналите гърди се превръщат в сериозен проблем, който не ѝ позволява да се отпусне напълно. Затова използването на различни продукти, които може да помогнат на гърдите да си възвърнат предишната форма, е разумно решение.

Кои съставки правят BigBust алтернатива на пластичната операция, която коригира млечната жлеза?

Всички компоненти, съдържащи се в крема, са естествени и всеки компонент има своите уникални свойства. BigBust има три основни съставки:

 1. Екстракт от Пуерерия мерифика;
 2. Деоксимироестрол;
 3. Розово масло.

Пуерерия мерифика е лечебно растение, което влияе на атоничната кожа по благоприятен начин. Коренът на това растение има следните ефекти:

 • овлажняване;
 • подхранване;
 • тонизиране;
 • защита.

Деоксимироестрол е компонент на крема, който отговаря за уголемяването на бюста. Компонентът активира процеса на делене на клетката, който регенерира обвивката на млечната жлеза и я кара да расте.

Етеричният екстракт от роза не само има сладък аромат, но може да се похвали с низ от ценни и уникални свойства. Научно доказано е, че розовото масло:

 • премахва следродилните стрии и предотвратява появата на нови такива;
 • прави гърдите по-устойчиви и еластични;
 • естествен антиоксидант е.

Този крем за уголемяване на гърдите може да се използва за отстраняването на много проблеми във всяка възраст. Но, за да стане така, че гърдите ви да изглеждат привлекателни отново, да си възвърнат предишната форма и да станат по-еластични, кремът трябва да се използва редовно.

Кремът ефективно се справя с различни проблеми. Той помага по-малките гърди да станат по-големи. Ако го нанасяте на млечните си жлези всеки ден, те ще пораснат с няколко размера само след 15 дни! Кремът е ефективен и за третиране на увиснали гърди, което се случва на жените след бременност. Ако използвате BigBust, този проблем може да се реши за две или три седмици.

Основните предимства на крема, създаден на базата на естествени съставки, са:

 • уголемяване на млечните жлези;
 • повдигащ ефект;
 • овлажняване на горната част на кожата в областта на деколтето;
 • атрактивна кръгла форма поради ефекта на повдигане и корекция;
 • премахване на ефекта на увисналите гърди;
 • забавяне на процесите на повяхване и стареене;
 • безопасна употреба;
 • 95% от жените потвърждават ефективността на този продукт.

Как да използваме BigBust, за да постигнем желания резултат?

За да избегнете ефекта на увисналите гърди, трябва да се грижите за тях редовно, т.е. всеки ден. Резултатът ще се види след 15 дни системна употреба на крема. За да се поддържа повдигащия ефект обаче, кремът трябва да се нанася правилно:

 1. Почистете зоната на деколтето;
 2. Нанесете крема върху едната гърда с масажиращи движения от долу нагоре. Първоначално трябва да се масажира от външната страна на гърдите. След това от вътрешната. Процедурата отнема около 5-10 минути, докато кремът се абсорбира;
 3. Същото се прави и с другата гърда;
 4. В края на процедурата е желателно да масажирате гърдите си. За да го направите, правете кръгови движения от долу нагоре с помощта на дланите си.

За да се постигне по-значителен резултат, за предпочитане е да се повторят всички манипулации няколко пъти. Общото време на процедурата е 20-25 минути. Трябва да се прави два пъти на ден – сутрин и вечер.

Използването на BigBust е лесно, а бързите резултати (които са привлекателна форма, уголемени с 1-3 размера гърди и красива, свежа и обгрижвана кожа на гърдите) ще бъдат хубав бонус.