Според твърденията на много лекари и експерти не е възможно да уголемите пениса си с помпи, кремове, хапчета и т.н. Но мъжете продължават да мислят за начини за уголемяване на пениса. Защо размерът му е толкова важен за тях?

Въпреки твърденията на експертите в областта на секса, че големият размер на пениса не е най-важният показател за мъжка сексуалност и сила, не са много хората, които са съгласни с тях. За жените, както и за много мъже, впечатляващият размер на пениса символизира  сексуални умения и издръжливост. Мъжете с големи пениси са по-самоуверени и привлекателни от тези със среден или малък размер.

Как може да се уголеми пенисът?

Общоизвестен факт е, че размерът на пениса не може да се промени без хирургическа намеса. Има само два метода, които хирурзите използват, за да постигнат това:

  • Удължаване чрез рязане на поддържащите сухожилия. В този случай се намалява напрежението в сухожилията и пенисът става малко по-дълъг. Недостатъкът на този метод е, че в продължение на шест месеца след операцията мъжът трябва да носи специално издърпващо устройство с тежест, което да предотврати повторното срастване на сухожилията;
  • Увеличаване на обиколката на пениса с имплантиране на тъкан от донор, наречена алографт. Не е ясно обаче как ще се държи тази тъкан след трансплантацията и какви последствия ще има операцията за пациента.

Друг недостатък на операцията за уголемяване на пениса е, че е скъпа и не е достъпна за всички. Освен това след операцията човек със сигурност изпитва болка и други неприятни усещания.

Уголемяване на пениса с Big pen

Може спокойно да твърдим, че много хора никога не са чували за метода пенбилдиг (penbuilding – съкратено от penis building). При този метод пенисът постепенно се увеличава до достигане на желания размер. Big pen е специален крем, който се използва при този метод за уголемяване на пениса.

Как работи Big pen?

Кремът изглежда като гъста, мазна маса. Всяка от съставките му има положително действие и значително уголемява пениса след две седмици употреба. Кремът вече е получил множество положителни мнения по света, включително и в България.

Разработчиците на този метод предлагат абсолютно безопасна и безболезнена техника за удължаване на пениса, която се основава на естественото постепенно разтягане на епителната, мускулната и съединителната тъкан на пениса. От съществено значение е да се следват стриктно инструкциите за употреба и вашият сексуален живот ще стане забележителен, а вие ще имате по-дълга ерекция.

Съставки на Big pen

Както споменахме по-горе, Big pen съдържа само безвредни, естествени съставки:

  • екстракт от див кестен;
  • екстракт от миши чемшир;
  • екстракт от Гинко билоба.

Всеки от компонентите на растителна основа има положителен ефект върху стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението. Сред другите съставки на крема са:

  • Корен от джинджифил, известен като отличен начин за подобряване на либидото;
  • Женшенът има тонизиращ и стимулиращ ефект;
  • Муира пуама – екстрактът от южноамериканско дърво увеличава и подобрява ерекцията.

Инструкции за употреба на крема за уголемяване на пениса

Нанесете малко количество Big Pen на главичката и ствола на пениса. Масажирайте нежно, докато почувствате затопляне и леко изтръпване. Това, което трябва да направите после, е обяснено в приложената брошура.

Освен крема трябва да закупите също и вакуумна помпа, защото за да постигнете резултата, който търсите, ще трябва да изпълните някои механични манипулации. Използването на това устройство е напълно безопасно, ако следвате инструкциите.

Трябва да изпълнявате тази процедура всеки ден. Може да удължите употребата, но според производителите няма нужда от допълнително натоварване, ако купите Big Pen и не забравяте да го прилагате ежедневно преди процедурата.

Има много мнения на хора, които вече са поръчали и изпитали този продукт, които твърдят, че той наистина работи. Big pen е одобрен от потребителите в България и други страни. Уролозите и сексолозите поясняват, че той няма противопоказания за употреба и странични ефекти.